Είδα στον ύπνο μου να πυροβολούν μία συμμαθήτρια μου.

Λιπών.. Είδα στον ύπνο μου ότι είχαμε βγει έξω για ένα ποτό με όλους τους συμμαθητές μου τέλος πάντων μετά από λίγη ώρα βγήκαμε έξω και πήραμε τον δρόμο για την επιστροφή αλλά ήμασταν όλοι μαζί δεν είχαμε χωριστεί... Και ξαφνικά σταμάτησε ένα αμάξι και άρχισαν να μαλώνουν τα αγόρια με τον οδηγό.. Και μετά από λίγη ώρα ακούμε μία φωνή να μας μιλάει και γυρναμαι να δούμε πιος είναι και ήταν ένας άλλος που είχε μαλώσει με ένα από τα παιδιά του σχολείου και εκεί που μιλούσαν πιάστηκαν στα χέρια και τους χώρισε ένα παιδί και εκεί που τον τράβηξαν για να σταματήσουν τον καβγά ο άλλος έβγαλε ένα πιστόλι από την τσέπη του και μας στόχευε όλους μας.. Και εμείς είχαμε μείνει ακίνητη.. Και εκεί που του μιλούσαν τα παιδιά για να κατεβάσει το όπλο Κάτο αυτός εξοργίζετε και πυροβόλησε την συμμαθήτρια μου στην καρδιά που ήταν ακριβώς από πίσω μου και με το που το βλέπω τρέχω και την πιάνω και άρχισα να κλαίω και να λέω όχι όχι ο άλλος είχε εξαφανιστεί και μετά από λίγη ώρα ξύπνησα. (Αυτό τέλος)
Εμμανουελα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν.

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Τα όνειρα με βάρκες είναι γενικά καλά όνειρα εκτός αν δείτε στο όνειρο σας ότι είχατε προβλήματα ή ότι χάσατε σε κάποιο αγώνα.

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.