ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΩ.ΟΤΑΝ ΠΑΩ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑΝΙΧΤΕΙ,ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΙΩ.ΕΡΧΩΝΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΟΤΑΝΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ...ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΛΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΤΡΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΡΟΤΑΓΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΙΣΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΣΤΙΡΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ..
ΜΑΡΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι σχέσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής και μας απασχολούν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να βλέπουμε και σχετικά όνειρα. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα για τη νυν ή πρώην σχέση μας; 

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Το όνειρο με βαγόνι έχει δύο ερμηνείες.

Αν στο όνειρό σας δείτε ένα βαγόνι τραίνου σε ατύχημα, πχ. εκτροχιασμός, πυρκαϊά, τότε να πρέπει να περιμένετε σοβαρά προβλήματα σε διάφορες υποθέσεις. Και μάλιστα όσο πιο κακό είναι το γεγονός που θα δείτε, τόσο πιο άσχημα θα είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα.

Όταν δεις πως χρησιμοποιείς γραφομηχανή, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις.

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.