Θέα στη Θαλασσα

Καλησπερα. Ειδα οτι ημουν με το αγορι μ σε ενα μερος που ειχε θεα θαλασσα και ηταν πολυ ψιλα ειχε γρεμο και ο δρομοσ μια μεγαλη στροφη.επισης στον ουρανο υπηρχαν πολλα kite και βλεπα χρωματα λες και ηταν ζωντανο.βλεπουμε τα kite με τραβαει ο φιλος μου απο το χερι και πηδαμε κατω.η θαλασσα ηταν πολυ ηρεμη και γαλαζια.αλλα με αυτο το πηδημα δν μπηκαμε καθολου στο νερο και προσγιωθηκαμε στην αμμο...τι μπορει να σημαινει;;;
Ζωη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με πάγο ή παγάκια δε θεωρούνται καλοί οιωνοί σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, κατά το ονειροκρίτη σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια λεφτά.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και ο ονειροκριτης τα όνειρα με ελέφαντες.