Κόκκινο

Ειδα οτι γυρνούσα απο κάπου και επρεπε να παρω τρένο για να γυρίσω σπιτι ανέβηκα τις σκαλες του σταθμού και ειχε παρα πολυ κόσμο μαζεμένο και περιμενα το τρένο και ηταν μια κοπελα που ειχε πέσει στις ράγες δεν θυμάμαι αν ηταν γνωστή η οχι και της ειπε να κάτσει στις ράγες αριστερά γιατι το τρένο θα ερχόταν απο δεξιά και τελικά ήρθε απο αριστερά και την πάτησε και την επόμενη μερα περπατούσα στις ράγες με την μαμα μου και βρεθήκανε σε εκεινο το σημείο και ειχε το αίμα της κατω κατα κόκκινο αλλα λίγη ποσότητα και μύριζε έντονα και μου φώναζε η μανα μου οτι ειμαι ενοχή κλπ. Και αλλο ενα ηταν οτι ειχα παει σε ενα κατάστημα παπουτσιών να βρω παπουτσια για την δουλειά μου και βρηκα κατι λουστρινα κόκκινα ψηλά μποτάκια και τα ίδια σε μαυρο και φόρεσα στο ενα πόδι το κόκκινο και στο αλλο το μαυρο και περπατούσα και τελικά κατέληξα σε κατι άσπρα αθλητικά
Μαριάννα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δούμε στο όνειρό μας το πάτωμα, ο ονειροκρίτης λέει ότι το πάτωμα υποδηλώνει την στήριξή μας. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο συνειδητό και στο υποσυνείδητο...

Από κει και πέρα:

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Τα όνειρα με μπουλντόζα έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος της μπουλντόζας, την κατάστασή της και τι ακριβώς βλέπουμε ότι κάνει. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπουλντόζες στα όνειρά μας.

Καλό όνειρο! Το ανθόνερο συμβολίζει το αγνό και το όμορφο, και στα όνειρα μας είναι οιωνός για χαρά, επιτυχίες, τύχη και καλές ειδήσεις.