Θάλασσα, καράβι

Είδα στο όνειρό μου οτι ταξίδευα με μεγάλο καράβι σε ήρεμη θαλασσα που είχε πολυ ανοιχτόχρωμο χρώμα. Ήταν σχεδόν ανοιχτό γκρι αλλά όχι πολυ διαυγές. Δίπλα απο το καράβι - κσι στο ίδιο επίπεδο με το κατάστρωμα- κολυμπούσαν ήρεμα, γελαστά και χαρούμενα τα μικρά παιδιά μιας εξαδερφης μου ( τωρα ειναι μεγάλα). Και όταν φτάσαμε στον προορισμό μας αυτά ανέβηκαν πάνω στο καραβι χωρίς προσπάθεια- έτσι καθώς κολυμπούσαν. Καθώς έβλεπα τα παιδια και ενώ ήξερα οτι ειναι παιδια της εξαδερφης μου είχα την σκέψη οτι δεν ειναι δικά της γιατί εκείνη έχει 2 κι αυτα ήταν περισσότερα. Μάλλον 3 ή 4 ( να σημειώσω οτι εγω εχω 3 παιδια)
Μαρίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;

Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και τη ζουμερότητα του φρούτου!

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως... βάσανα! Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το μωρό στα όνειρά μας.

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.

Τα όνειρα με άμμο, γενικά είναι οιωνοί για απώλειες, προβλήματα και ανέχεια. Δείτε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.