Τεραστια Ταραντουλα

Ειδα οτι βρισκομουν στο σπιτι μου και μια τεραστια ταραντουλα (ιση με μια παλαμη, κι γνωριζα οτι ηταν δηλητηριωδες) καθοταν με κλειστα ματια πανω σε ενα ψηλο επιπλο. Αποτομα ανοιγει τα ματια του καταμαυρα γυάλιζαν και με κοιτουσε εντονα. Φοβηθηκα τοσο πολυ και μολις πηγα να φυγω εμφανίζεται το μωρο της μια μικρη ταραντουλα και αρχιζει να πηγαινει στο ταβανι οπου παω εγω και κατεβαινει με τον ιστο της δεν προλαβαινω να την αποφυγω και καθεται πανω μου και ξυπνησα απο τον φοβο. Τι μπορει να ειναι? Εγω αγχώνομαι γιατι θα δωσω πανελληνιες και θελει πολυ διαβασμα αυτο που διαλεξα και αναλογως τωρα αν βγαλω λεφτα απο αυτο. Επισης τωρα τελευταια μαρεσει και μια κοπελα ενω εγω ειμαι κοριτσι και περναω ασχημα και δεν το θεωρω φυσιολογικο και γενικα πολλα στο μυαλο μου. Παντως ευχαριστω για την βοηθεια που μου ειχατε προσφερει και πιο παλια.
Στελλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Όταν δεις ρολόι να δουλεύει, σημαίνει τύχη. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να αγοράζεις ρολόι, πρέπει να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου και τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Η παραλία στο όνειρο θεωρείται συνήθως καλό σημάδι για τα ερωτικά μας. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παραλίες και πλαζ...