Κατι περιεργο εγινε στο σχολειο μου

Πριν λιγες μερες ειδα στο ονειρο μου οτι καναμε μαθημα γεωγραφιας και ξαφνικα χτυπησε ενα κινητο και η δασκαλα ειδε το δικο μου κινητο μεσα στην τσαντα μου και το πηρε ενω ολοι μεσα στην ταξη φωναζανε οτι δεν χτυπησε το δικο μου κινητο
Εύα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.

Τα όπλα είναι μια από τις αμφιλεγόμενες εφευρέσεις του ανθρώπου. Το όπλο από μόνο του συμβολίζει την εξουσία, την υποταγή και τη δύναμη μια και ο κάτοχος του έχει τη δύναμη να αφαιρεί ζωές και άρα να επιβάλλει τη θέλησή του με τη βία.

Το μαξιλάρι του κρεβατιού συμβολίζει την ξεκούραση, τον έρωτα αλλά μερικές φορές και την απιστία.