Δόντια να βγαίνουν και χαλασμένα

Γεια σας. Είδα ότι πήγαινα στον οδοντίατρο επειδή πονούσα τα δόντια μου και όταν κόντεψα έπεσαν 2 δόντια από τα οποία το πρώτο βγήκε ένα μέρος του και το υπόλοιπο έμεινε μεσα στα ούλα. Μετά ο γιατρός μου έβγαλε το κομμάτι που έμεινε στα ούλα και παρατήρησε ότι τα υπόλοιπα δόντια της οδοντοστοιχίας μου ήταν πρησμένα (τα δόντια, όχι τα ούλα) και είχαν από μέσα κιτρινοπράσινο πύο, οχι πηκτό αλλά αραιό πύο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο; Ευχαριστώ.
Neophytos

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο ότι τσιμπάς κάποιον θα έχεις κάποια ερωτική περιπέτεια.

Αν δεις ότι τσιμπάς τον αγαπημένο σου σημαίνει ότι θα σε απογοητεύσει. Πρόσεξε.

 

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Η ταράτσα είναι η επίπεδη στέγη των σπιτιών μας, ειδικά των πολυκατοικιών στις πόλεις. Προέρχεται από τη βενετική λέξη terazza και τη  χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας για πολλές χρήσεις. Για να δούμε όμως πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ταράτσα.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Η τούρτα στα όνειρα θεωρείται καλός οιωνός και γενικά τέτοιου είδους όνειρα θεωρούνται θετικά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου μια τούρτα σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα.