Γυαλιά οράσεως, μαύρα παπούτσια

Είδα το φίλο μου να φοράει τα δικιά μου γυαλιά πρεσβυωπίας(στην πραγματικότητα ο ίδιος δεν έχει) Θα πηγαίναμε σε γάμο με το φίλο μου και φορούσα άσπρο πουκάμισο με γκρι παντελόνι. Με περίμενε να βρω τα μαύρα παπούτσια που έψαχνα αγχωμένη να μην αργήσω. Δεν τα έβρισκα, δοκίμασα δύο ζευγάρια μαύρα και κατέληξα σε μαύρες γόβες.
ΜΑΡΑ Χ.

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Όπως και να τα δεις τα ρεβύθια, σημαίνουν στενοχώριες, δυσάρεστες ειδήσεις, αποτυχίες και ερωτικές απογοητεύσεις.

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δε θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.