νεκρός φίλος μου μου μιλούσε

Είχα ενα φίλο μου που πεθαινε πριν ενα χρόνο. Τον ειδα λοιπον να τον εχω μεσα στο αμάξι και να μιλαμε και στο τελος της συζητησης μου ειπε οτι σε 2 μερες θα πεθανει ενας φιλος ενος γνωστου μου.εψαξα και είδα οτι οντως υπαρχει αυτο το ατομο με το ονοματεπωνυμο που μου ειπε και ειναι φιλος του γνωστου μου.τι σημαινει αυτο?
αγγελος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.

Δυστυχώς, υπάρχουν εντελώς διαφορετικές ερμηνείες για τα όνειρα με κηδεία. Για άλλους είναι καλό σημάδι, για άλλους είναι κακό. Εδώ θα δούμε όλες τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για την κηδεία.

Ο γιατρός είναι ο αρμόδιος επαγγελματίας για την υγεία μας. Τι γίνεται όμως όταν βλέπουμε στα όνειρά μας έναν γιατρό;

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να υπνοβατείς στο όνειρο σου, σε περιμένει μεγάλη ερωτική απογοήτευση και γενικότερα στενοχώριες και πίκρες.

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.