Εγω σκοτωσα τον νεκρο πρωην και φιλο μου

καλησπερα σας..χθες το βραδυ αργουσε πολυ να με παρει ο υπνος οταν τελικα συναιβει ειδα στον υπνο μου πως θυμομουν οτι μαχαιρωσα στη κοιλια τον πρωην μου με τον οποιο ειχαμε και φιλικες σχεσεισ ο οποιος πεθανε τον σεπτεμβρη του 2015 σε τροχαιο..,θυμομουν λοιπον στον υπνο μου τι στιγμη που τον σκοτωσα και ενιωθα τυψεις και βαρος ..ενιωθα το συναισθημα και προσοαθουσα να καταλαβω γιατι το εκανα..,ελεγα,εκεινος με εμπιστευτηκε ηρθε να μιλησουμε και εγω τον μαχαιρωσα ενιωσα το πώς εμπηξα το μαχαιρι και ενιωσα την καρδια μου να πονα γι αυτο π ειχα κανει και ξυπνησα! και μου φανηκε πως το ονειρο ειχε διαρκεσει πολυ λιγο ομως ενιωθα πολυ περιεργα μετα απο αυτο γιατι να δω κατι τετοιο;;;να επισημανω πως αν και δν ειμαι σιγουρη γι αυτο τι στιγμη που ειδα πως τον μαχαιρωνω οταν δηλαδη ηρθε να με συναντησει ειμασταν σε παρα πολυ κοντινη αποσταση και θυμαμαι να μου λεει κατι χωρις ομως να ακουω τι αλλα ηταν ευδιαθετος με ενα ελαφρυ χαμογελο καθως μου ειπε οτι ειπε πιθανοτατα μ φανηξε σαν να με ρωτουσε ας πουμε το γιατι βρεθηκαμε η κατι τετοιο ανουσιο και εγω τον κοιτουσα στα ματια σιωπηλη και τον μαχαιρωσα
Ανθή

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση.

Το να δεις στάχτη δεν είναι καθόλου καλό όνειρο.

Συμβολίζει ότι θα έχεις αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα ενώ τα ερωτικά σου θα πάνε κατά διαόλου.

Τα παγωτά είναι τα αγαπημένα μας για το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς στα όνειρα δεν είναι τόσο καλός οιωνός.

Η ακρόπολη στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν είτε ως οχυρωμένος οικισμός είτε ως πυρήνας και λατρευτικό κέντρο μιας πόλης. Η πιο φημισμένη Ακρόπολη είναι της Αθήνας, και στα όνειρα είναι καλός οιωνός.

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε ένα πολύβουο χρηματιστήριο, σύντομα θα έχεις απρόσμενα κέρδη.

Αν όμως δεις όνειρο ότι επενδύεις σε μετοχές, ίσως σημαίνει ότι θα χάσεις άσκοπα τα χρήματά σου.