Υπέροχο καινούργιο σπίτι

Καλημερα. Είδα στον ύπνο μου τι πήραμε ένα καινούργιο σπίτι. Ήταν ένα υπέροχο, πανέμορφο, τεράστιο σπίτι με πάρα πολλους ορόφους, πάρα πολλά δωμάτια, πάρα πολλες ντουζιέρες και στην οροφή του σπίτιου, μια υπέροχη βεράντα, με πανέμορφη θέα, και στη μέση μια μικρή πισίνα με νερό, τόσο όμορφα φτιαγμένη, με τους καναπέδες της. Δεν ήξερα ποιο απο όλα τα δωμάτια να το κάνω δικό μου υπνοδωματιο, μέχρι που βρήκα ένα υπέροχο φωτεινότατο, καλοφτιαγμένο, ακριβώς δίπλα θεωρητικά απο το υπνοδωμάτιο των γονιών μου. Μέσα στο όνειρο ήρθαν οι φίλοι μου να δουν το νέο μας σπίτι. Εγώ μεσα στη χαρά να τους ξεναγήσω. Μια φίλη μου καταλάθος έπεσε μέσα στη πισίνα, και της λέω έλα να σε πάω να κάνεις ένα ντουζάκι. Ήθελα να την πάω σε μια πολυ συγκεκριμένη ντουζιέρα οπότε ξεκίνησα να ψάχνω αλλά δεν την έβρισκα. Μπρδευτηκα πολύ με τους ορόφους και τα πολλά δωμάτια. Απο ότι κατάλαβα το σπίτι πριν άνηκε σε κάποιον άλλο, γιατί περάσαμε απο ένα δωμάτιο προς τους κάτω ορόφους που μάλλον έμενε ένας άνθρωπος άρρωστος και του είχαν φτιάξει ξεχωριστα έναν δικό του χώρο- αυτή την αίσθηση μου δημιούργησε ο χωρος. Τελικά μπαίνουμε σε μια ντουζιέρα, και μέσα ήταν η αδέλφή μοου, που έκανε μπάνιο, δε μ επήρε χαμπάρι και βγήκε γυμνή, προσπάθησε να καλύφθεί, δεν έδωσα σημασια σε αυτο το σημείο, αφηνω τη φίλη μου να κάνει ένα μπάνιο και συνέχισα εγώ το ψάξιμο στο σπίτι, και έτσι όπως κατέβαινα τους ορόφους, ξαφνικά έφτασα σε ένα σπίτι που έμενα η γιαγιά μου, η οποία έχει πεθάνει, ανοιξα το σπίτι μπήκα μέσα και άρχισα να συγκινούμαι και να κλαίω πολύ έντονα, ίσως να την είδα κι αυτήν μλεσα στο ονειρό μου-δυστυχώς δε το θυμάμαι. Σας ευχαριστώ πολύ!
Μιχάλης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι πέφτετε; Ο ονειροκρίτης δίνει την ερμηνεία.

Τα χειροκροτήματα στα όνειρα έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες και η ακριβής ερμηνεία εξαρτάται από τις λεπτομέρειες του ονείρου. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα όνειρα με χειροκρότημα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.