Πρόβλεψη θανάτου

Είδα οτι μια πεθαμένη γυναίκα ήρθε και μου είπε οτι αν παντρευτώ θα πεθάνω. (Πρόκειται να παντρευτώ). Είπε οτι είναι θεια μου αλλά δεν την ξέρω ουτε μου θύμισε τίποτα το όνομα της. Το είπα στη μαμά μου και έβαλε κάμερα στο δωμάτιο και έκλεισε με χαρτί τη κάμερα στο λάπτοπ της για να μη μας βλέπει και την έγραψε στο βιντεο , φαινόταν μια φιγούρα. Και όλο μου έλεγε αν παντρευτεις πέθανες. Το είδα Τρίτη ξημέρωμα. Φοβήθηκα πολύ και θυμήθηκα που είχα ακούσει όταν βλέπεις κακό όνειρο να βγαίνεις έξω να τιναζεις τα μαλλια και να πεις οσες είναι οι τρίχες της κεφαλής μου τοσα χρόνια να κανει να βγει το όνειρο.
Κατερίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.