Ελληνικός καφές

*Γεια σας! Είδα στο όνειρο μου οτι σέρβιρα ελληνικό καφέ σε κοσμο και στην πεθερά μου και με προσκάλεσε να κάτσω μαζί της για να πιώ τον καφέ μου,όμως δεν πρόλαβα να πιώ από τον καφέ μου γιατί με ξύπνησαν. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρό? *Επίσης σε ένα παλιότερο όνειρο είδα ότι καθώς πήγαινα να πάρω το λεωφορείο από την στάση, κάτω στο δρόμο έβρισκα πολλα 0,50 Ευρα, 1 Ευρα και 2 Ευρα και μάζευα όσα μπορούσα και χωρούσαν στην αγκαλιά μου και στην τσέπη μου. Αμέσως μετά ήρθε το λεωφορείο και επιβηβαστηκα μαζί με την κολλητή μου φίλη η οποία με περίμενε στην στάση! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρό μου? Θα περιμένω την ερμηνεία σας για τα δύο όνειρά μου! Ευχαριστώ πολύ!
Ωραία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, το όνειρο με μύτη θεωρείται καλό σημάδι για τον ονειροκρίτη. Διαβάστε τις ερμηνείες.

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το γλυκό.

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.