Απήγαγαν την αδερφή μου

Την Δευτέρα βράδυ (ξημερώματα τρίτης) είδα ότι κάποια κοπέλα είχε ψυχολογικά προβλήματα και δίχως λόγο απήγαγε την αδερφή μου. Την ψάχναμε σαν τρελοί εγώ και οι γονείς μου. Την βρήκαμε και ήταν νεκρή σε ένα πεζοδρόμιο. Την σηκώνει ο πατέρας μου και την βάζουμε σε ένα μαύρο τζιπ που οδηγούσα εγώ και μέσα στο αυτοκίνητο ζούσε και ήταν μια χαρά. Θα το εκτιμούσα αν μπορούσα να έχω κάποια εξήγηση καθώς έχω πανικοβληθεί από την ημέρα που το είδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ειρήνη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.

Η τούρτα στα όνειρα θεωρείται καλός οιωνός και γενικά τέτοιου είδους όνειρα θεωρούνται θετικά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου μια τούρτα σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα.

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.

Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας;