Ποντίκια ,σκύλος ,αδερφή

Είδα στον ύπνο μου 2 ποντίκια να έχει σκοτώσει η μητέρα μου με αιμα κ το σκύλο μου κ αυτόν επίσης τον ειχε σφαξει κ αιμορραγουσε κ πέθανε κ την αδερφή μου γυρισμένη πλάτη κ αυτή σφαγμενη να αιμορραγεί εκείνη δν πεθανε απλα εκλαιγε κ αυτη ..έκλαιγα στο όνειρο ενώ τα έβλεπα αλλά κ στην πραγματικότητα που με ξύπνησε η μητέρα μου έκλαιγα με λυγμούς..είχα να δω αρκετό καιρό όνειρο κ με τρόμαξε αρκετά. .θα γίνει κάτι κακό? ?
Γωγώ Σπανακη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Τα όπλα είναι μια από τις αμφιλεγόμενες εφευρέσεις του ανθρώπου. Το όπλο από μόνο του συμβολίζει την εξουσία, την υποταγή και τη δύναμη μια και ο κάτοχος του έχει τη δύναμη να αφαιρεί ζωές και άρα να επιβάλλει τη θέλησή του με τη βία.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείς έρημο είναι προειδοποίηση για μεγάλη απογοήτευση ή λύπη που θα σε βρει.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι ολομόναχος στην έρημο, θα διακόψεις πολύ γρήγορα τον ερωτικό σου δεσμό.

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

Όταν δεις πως χρησιμοποιείς γραφομηχανή, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις.