Χιονισμενος κηπος με λουλουδια

Ειδα στον υπνο μου πως κραταγα τον γιο του ανιψιου μου στα χερια μου αλλα ηταν βρεφος και οπως περπαταγα ψιχαλιζε καθαρη βροχη και ξαφνικα φτανω σ ενα σπιτι απεξω και μεσα ειχε κηπο με λουλουδια τα οποια ειχαν χιονι πανω τους και στη μεση ξεχωριζε ενα διχρωμο τριανταφυλλο κοκκινο με μπλε πεταλα ανθισμενο και καθως επεφτε το καθαρο νερο της βροχης επανω στα λουλουδια το χιονι αρχιζε κ ελιωνε και μεσα στην αυλη του σπιτιου καθοταν η μητερα μου που ειναι πεθαμενη, μιλαγε με την αδερφη μου τη μεγαλη που ειναι ζωντανη και γω στεκομουν απεξω κρατωντας αγκαλια το μωρο του ανιψιου μου.Τι σημαινει αυτο παρακαλω?
Θεωνη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κόσμο ή ένα πλήθος με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, καθώς τα όνειρα είναι υποκειμενικά και επηρεάζονται από τις εμπειρίες και τις σκέψεις μας. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με πλήθος ανθρώπων.

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μοτοσικλέτες και "μηχανάκια";

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Οι κατσαρίδες είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ενοχλητικά έντομα που φέρνουν αηδία και μόνο που τα βλέπουμε. Τις περισσότερες φορές, η συνάντησή μας με μια κατσαρίδα έχει ως αποτέλεσμα να την κυνηγάμε μέσα στο σπίτι. Κάπως αντίστοιχα εξηγούνται και τα όνειρα με κατσαρίδες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς τσεκούρι, σημαίνει ότι έρχεται φιλονικία είτε στην οικογένεια σου είτε στην εργασία σου.

Επίσης,  αν ονειρευτείς ότι κρατάς ένα τσεκούρι στα δικά σου χέρια, δείχνει αποφασιστικότητα για να πετύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.