Αστυνομία και παπούτσια

Είδα στον ύπνο μου ότι ένας γνωστός μου κορόιδεψε τον μεθυσμένο παππού του, ο οποίος εκτός ονείρου δεν είναι παππούς του.. Έτσι αυτος του έκλεψε ένα αυτοκίνητο. Εγώ όλα αυτά τα έβλεπα από μακριά.. Δεν είχα μέρος στα γεγονότα. Έπειτα αυτός φώναξε την αστυνομία και ψάχνανε να βρούνε το παιδί που είχε κλέψει το αυτοκίνητο.Υστερα ξαφνικά εγώ βρεθηκα σε ένα πολυκατάστημα και κοιτούσα παπούτσια, συγκεκριμένα στην αρχή καφέ σανδάλια και μαύρα ήταν μικρά νούμερα και μερικά χαλασμένα δεν τα δοκίμασα. Προχώρησα και ειδα τακούνια πέδιλα μς λεπτό ψηλό τα τακούνι.. Το δοκίμασα μου άρεσε αλλά το ένιωθα κάπως περίεργα σαν να μην το περπατούσα καλά η σαν να με σφίγγει.. Μετά έριξα καταλαθος κάτι ρούχα κάτω κι ήρθε μια κοπέλα να τα μαζέψει.
Νεφέλη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Ο παλιάτσος είναι ο άνθρωπος που υποκρίνεται κάποιον άλλο, συνήθως με σκοπό να κάνει χιούμορ ή πλάκα. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε την έκφραση παλιάτσος στην καθημερινότητά μας για να τονίσουμε αρνητικά γνωρίσματα ενός ανθρώπου.  Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παλιάτσους.

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.