Ασπρο αμαξι πατάει μωρο

Ειδα οτι ήμουν πανω σε μια στροφή λιγα χιλιόμετρα απο το σπίτι μου με το μηχανάκι και εκεί που στρίβω βλεπωω απ τν αντίθετη να περνάει ενα άσπρο αμαξι και να πέφτει πανω στο παιδι.. Καο να το σκοτώνει φαίνονταν κ αίματα πολλά.. Εκει ήταν κ οι γονείς του αλλα δν το πλησίαζαν.. Αγνωστα πρόσωπα ολοι τους.. Ευχαριστώ
Αποστολή12

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.

Οι γαρδένιες είναι φυτά εξωτερικού χώρου, που προτιμούν τη σκιά, και βγάζουν αυτά τα εκπληκτικά κάτασπρα σαν κρέμα άνθη, που μυρίζουν μεθυστικά και είναι τα αγαπημένα του κήπου μας. Τι σημαίνει όμως αν δεις γαρδένια στο όνειρό σου; Πως την ερμηνεύει ο ονειροκρίτης; 

Είτε ακούς είτε βλέπεις έκρηξη στο όνειρό σου, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ακούσεις ένα συνταρακτικό γεγονός ή μια αποκάλυψη, το οποίο θα σου στοιχίσει.

Το φτυάρι συμβολίζει τον κόπο και τον ιδρώτα, τη δουλειά που κάνει κάποιος αλλά ταυτόχρονα και τις αποτυχίες.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.