Νεκροί σε ατύχημα

Ειδα ότι ήμουν σε ένα πανυγηρι από όσο καταλαβα σε μια μεγάλη εκδήλωση με πολύ κόσμο οικογενειακά και εγώ με το αγόρι μου και τα δυο σκυλιά μου μετά από λίγο το αγόρι μου απομακρύνθηκε μαζί με το ένα το σκυλι μου και έγινε ένα ατύχημα σαν να έπεφτε ένα κτήριο και πέθανε το αγόρι μου και ο σκύλος μου μετά γυρίσαμε σπίτι τον έκλαιγα ήμουν μαζί με τη μητέρα μου και μετά ήρθε ο πατέρας μου και της είπε να με αφήσει μόνη μου για λίγο.
Αρτεμις

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα φανάρι;

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.

Όπως και να τα δεις τα ρεβύθια, σημαίνουν στενοχώριες, δυσάρεστες ειδήσεις, αποτυχίες και ερωτικές απογοητεύσεις.

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Οταν κατουράμε στην πραγματικότητα, νιώθουμε ένα περιττό βάρος να φεύγει από πάνω μας. Το ίδιο συμβαίνει συνήθως όταν βλέπουμε να κατουράμε στον ύπνο μας, οπότε είναι καλό όνειρο. Εξαίρεση: όταν βλέπουμε να λερωνόμαστε με ούρα - σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι καλό όνειρο.

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.