Σκυλος - λυκοσκυλο

Ειδα οτι σε ενα μπαλκονι υπηρχαν δυο γερμανικα ποιμενικα (χρώματα καφέ με μαύρο και τα 2) τα οποία κοιμόντουσαν(δεν ήταν δικά μου).. Μετά ξύπνησαν και έρχονταν από πίσω μου και τα 2 βγήκα από την πολυκατοικία και έρχονταν από πίσω μου πάλι... στην αρχή φοβήθηκα αλλά μετά λέω στον εαυτό μου ηρέμησε και δεν θα σε βλάψουν... έμεινα ακίνητη και άρχισαν να γλείφουν τα πόδια μου ... Τέλοπαντον πήγα να μπω στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και συνέχισαν να έρχονται γύρισα και είπα στα σκυλιά να φύγουν να πάνε πίσω... με άκουσαν αλλά όταν γύρισα την πλάτη μου αυτά ξανάρχονται από πίσω μου... Αυτό συνεχίστηκε για ακόμα 2 φορές και αργότερα όταν τους ξαναείπα πηγαίνετε πίσω με υπάκουσαν τα σκυλιά και εκείνη την στιγμή βγήκε και το αφεντικό τους και τα φώναξε να γυρίσουν πίσω! Τι μπορεί να σημαίνει??
Vicky

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με δαχτυλίδια δε θεωρούνται πάντα καλά όνειρα και οι ερμηνείες είναι διαφορετικές για κάθε περίπτωση.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.