Φίδια,νερά

Καλησπέρα σας. Είδα όνειρο οτι περπατούσα σε κατι νερά θολά και δεν έβλεπα κάτω μου. Δεν θα το χαρακτήριζα ουτε λίμνη ουτε θαλαςςα. Νερά στο δρόμο. Κάποια στιγμή ενιωθα φοβησμενη και ζήτησα απο τον σύντροφο μου να με περιμένει καθώς ειχε πάει μπροστα. Αυτος ηρθε με επιασε καί με κάποιο τροπο με κρατουςε ψηλά και σαν να πετούσα πάνω απο τα νερά. Καθώς πετούσα είδα κάτω μου και τα νερά καθάριζαν και κάτω τους βρισκόντουσαν παρα πολλά φυδια..και σκεφτόμουν οτι αν περπατούσα λίγο ακόμα θα τα πατούσα.
Δήμητρα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι ωτασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.

Τα σφυριά είναι εργαλεία με τα οποία καρφώνουμε αλλά και διορθώνουμε πράγματα. Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης το σφυρί στο όνειρο έχει και διαφορετική σημασία.

Αν ονειρευτείς ότι χρησιμοποιείς ένα σφυρί για κάποια εργασία στο σπίτι σου να περιμένεις κέρδη και επιτυχίες.

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Η πετσέτα στο όνειρό σας μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της πετσέτας αλλά και το περιβάλλον που βλέπετε στο όνειρο, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα του ονείρου. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με πετσέτες.

Η παραλία στο όνειρο θεωρείται συνήθως καλό σημάδι για τα ερωτικά μας. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παραλίες και πλαζ...