Σεισμος- θανατος

ΚαλημεραΔεν! Εχω δει δυο φορες σε ονειρο οτι γινεται σεισμος χωρις θανατους ουτε φυσικες καταστροφες. Βλεπω πως ειμαι σε ενα χωρο με γνωστα μου ατομα.Μαλιστα στο ενα ονειρο τσακωνομασταν μεταξυ μας και ξαφνικα γινεται σεισμος μικρος. Μετα απο λιγο κι αλλος. Χωρις να παθαινει κανεις κατι ουτε υπηρχε υλικη ζημια.Υπηρχαν παιδακια μεσα στο χωρο κι εμεις τα παιρναμε και τα απασχολουσαμε για να μην φοβουνται. Και βγαινει ενας ανθρωπος σαν παπας(δεν θυμαμαι καλα )και μας λεει πως ετσι ειναι η ζωη,αυριο θα πανε βολτα οι ανθρωποι εσυ μπορει εισαι μπορει και να μην εισαι. Αυτο εκεινη τη στγμη το διαβασα και σε χαρτακι που μολις ειδα στα χερια μου. Δηλαδη μετα το σεισμο προσπαθουσε να μας συμφιλιωσει με το θεμα του θανατου. Εγω εκει ξυπνησα πεταχτηκα γτ σαν ανθρωπος φοβαμαι πολυ την ιδεα οτι καποια μερα θα πεθανω και οι δικοι μου ανθρωποι. Και τελος να πω οτι δεν ειχα καν ανησυχια η σχεση με θανατο τα προηγουμενα βραδια για να συσχετιστει το ονειρο με ανησυχια ηταν τελειως ξεκαρφωτα. Ευχαριστω!
Αννα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Προσοχή σε αυτό το όνειρο γιατί συνήθως θεωρείται ότι είναι οιωνός για λεφτά, αλλά δεν είναι πάντα έτσι σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μοτοσικλέτες και "μηχανάκια";

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το όνειρο με φαγητό είναι καλό μόνο αν δεις ότι τρως μαζί με κάποιους άλλους. Διαφορετικά αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό μόνος σου, έρχονται δύσκολες μέρες.

Αν δεις όνειρο πως έχεις ή βρήκες γεμάτο πορτοφόλι, το όνειρο σου είναι καλό.

Το άδειο πορτοφόλι σημαίνει οικονομικά προβλήματα, φτώχεια, στενοχώριες και καταστροφή.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.