αμαξι να μισοεπιπλεει στην θαλασσα

ειδα οτι ηταν βραδυ σε μια παραθαλασσια περιοχη οπου ενα ασπρο αμαξι σε μεγαλη αποσταση απο την στερια και στην γραμμη που σχηματιζει το φεγγαρι στην θαλλασσα μισοεπεπλεε .η οροφη του φαινοτανε ευκολα και τα συναισθηματα μας ηταν παραδοξως γαληνια χωρις σκοτουρες και χωρις καχυποψια σχετικα με το περιεχομενο του αυτοκινητου.τι μπορει να εκφραζει αυτο το ονειρο;;.ευχαριστω!
στεργιος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ζωγραφική, η τέχνη της παραγωγής μιας πραγματικής φανταστικής εικόνας, είναι ίσως η αρχαιότερη από τις καλές τέχνες. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου ζωγραφίζουμε ή όταν βλέπουμε κάποιον να ζωγραφίζει;

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Η αστυνομία στα όνειρα δεν είναι καλό σημάδι, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αξιωματικούς της αστυνομίας.  Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Η φωτογραφία είναι συνήθως η προσπάθεια κάποιου να απαθανατίσει μια πολύ όμορφη στιγμή, είτε πρόκειται για ερωτική στιγμή είτε για μια χαρούμενη στιγμή είτε για ένα τοπίο φανταστικό (π.χ. ηλιοβασίλεμα). Δείτε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα με φωτογραφίες.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις.