Πόρτες.ερωτας

Ημουν σε ενα μερος που δεν εχω παει, απλα το εχω ακουστά. Αυτος που θελω με φωναξε απο την αυλη του σπιτιού του εγω αρχισα να τρεχω. Ανοιγα πορτες και στην τελευταια πορτα ηταν εκει και με τραβηξε κοντά του κ με φιλησε.
Αναστασια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείς έρημο είναι προειδοποίηση για μεγάλη απογοήτευση ή λύπη που θα σε βρει.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι ολομόναχος στην έρημο, θα διακόψεις πολύ γρήγορα τον ερωτικό σου δεσμό.

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Ο χορός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους διασκέδασης του ανθρώπου αλλά και ένας τρόπος να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Οταν δείτε χορό στο όνειρό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι συνήθως ένας καλό όνειρο, με ορισμένες εξαιρέσεις.