Σπυρια,Σκαφος

Ειδα την πρωην μου με καποιον που υποτιθεται ηταν αγορι της και ειχε σπυρια στο προσωπο του αυτος αλλα ειχε ενα κοκκινο εντονο και φουσκωμενο.Δεν φαινοταν χαρουμενος εκεινος αν και τους ειδα να καθονται αγκαλια σ ενα πεζουλακι στο σπιτι της καπου εξω στην αυλη αλλα δεν ηταν ακριβως εκει απλως εμοιαζε με τη δικη της.Εκεινος καθοταν απο μπροστα και κεινη απο πισω του αγκαλιαζοντας τον και χαμογελαστη.Αν και εχουν περασει αρκετοι μηνες που ειμαστε χωρια βλεπω διαφορα ονειρα περιεργα με κεινη αλλα λογω εμμονης πιστευω κανει παιχνιδια και το μυαλο.Σημερα ειδα αλλο ενα με κεινη και ενα διαφορετικο προσωπο παλι να βρισκονται σε καποιο καραβι μπορει και σκαφος δεν ειμαι σιγουρος και να βγαζει εκεινη φωτογραφιες και βιντεο τις στιγμες που περναγε μαζι του.Καθοντουσαν σ ενα τραπεζι μαζι με αλλους ανθρωπους ασχετους που δεν τους ηξερα.Ηταν εντελως σοβαρη,σαν να ηταν θυμωμενη και στεναχωρημενη ταυτοχρονα.Ο φιλος της στο ονειρο δεν εκανε τιποτα απλως ειδα ενα τυχαιο προσωπο που δεν ηταν και τοσο εμφανισιμο οπως και στο πρωτο ονειρο.
Stavros

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Σε γενικές γραμμές, το όνειρο με δάγκωμα ή δαγκωματιές είναι κακό όνειρο, ένδειξη κακίας και φθόνου.

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.