Θάνατος σε τροχαίο

Εγώ είδα πως ήταν βράδυ και ήμουν με τη μητέρα μου στο αυτοκίνητο, και οδηγούσε εκείνη μάλιστα ήμασταν σε ένα στενό δρόμο που απο κάτω είχε γκρεμό. Κάποια στιγμή μου φαίνοταν πως η μητέρα μου δεν ήταν προσιλωμένη στην οδήγηση, και θα την ρωτούσα τι της συμβαίνει ,τότε ήταν που το αυτοκίνητο εκτροχιάστηκε και πέσαμε στο γκρεμό. Κατά της διάρκεια της πτώσης ,που ήταν ομαλή-δηλαδή το αυτοκίνητο έφυγε απο το δρόμο και έπεσε μια και καλή στο πάτο του γκρεμού-η μητέρα μου πήγε να μου πει κάτι μάλλον πως με αγαπάει η κάτι τέτοιο μα εγώ δεν πρόλαβα να απαντήσω. Όμως δεν ήταν εκείνο το τέλος,ύστερα βρέθηκα μάλλον σε μια κρεβατοκάμαρα γιατί είχε κρεβάτι μέσα και ήταν και η μητέρα μου μαζί και εγώ της φώναζα "γιατί μου το έκανες αυτό είχα τόσα ονείρα σχέδια για το μέλλον " και έκλαιγα . Δεν συνεχίστηκε το όνειρο διότι λόγω της ταραχής μου ξύπνησα. Ο λόγος που ζητώ μια απάντηση είναι γιατί αυτό το όνειρο μου έχει αποφέρει μεγάλη ταραχή κατά τη διάρκεια της ημέρας , θα μπορούσε να σημαίνει κάτι;
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, λέει η παροιμία για αυτό το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να σχηματίζει λέξεις σκληρές για τον καθένα μας. Διάβασε εδώ την ερμηνεία των ονείρων με γλώσσα.

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.

Αν ονειρευτείς πως ανάβεις αναπτήρα, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει μεγάλη ευτυχία στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα.

Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι δίνει αναπτήρα σε έναν ένα ωραίο άντρα αυτό είναι οιωνός για μια νέα γεμάτη έρωτα σχέση.