Η πεθαμενη μου μανα χαιροταν και κοιταζοταν στον καθρεπτη εαν ηταν ομορφη γιατι περιμενε αγαπημενο προσωπο

Ημασταν σε ενα κλειστο φωτεινο χωρο η δωματιο. Εγω και η πεθαμενη μητερα μου. Η πεθαμενη μητερα μου κοιταζοταν στον καθρεπτη εαν ηταν ομορφη γιατι περιμενε καποιο αγαπημενο της προσωπο να υποδεχτει. Εγω μετα ημουνα ετοιμος να φυγω, πηρα τυρια και κρεατα (οχι φετα) και ειπα οτι φευγω και παω στην Αυστραλια. Παρακαλω εξηγηστε με . Ευχαριστω
Αντης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι σχέσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής και μας απασχολούν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να βλέπουμε και σχετικά όνειρα. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα για τη νυν ή πρώην σχέση μας; 

Τα κοχύλια προέρχονται από τη θάλασσα και συνήθως σχετίζονται με τη γονιμότητα, τα ταξίδια και τον έρωτα. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κοχύλια.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Η γέννα και γενικά η γέννηση ενός νέου πλάσματος είναι από τα πιο χαρούμενα πράγματα στον κόσμο. Η γέννα στο όνειρο όμως έχει διαφορετικές σημασίες. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με γέννα.

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.