Σκυλιά και πρώην σύντροφος

Καλησπέρα σας. Προχθές το βράδυ ξημερώματα Παρασκευής είδα τον πρώην σύντροφο μου. Έχουμε χωρίσει εδώ και 5 μήνες. Είδα οτι έφθασα σε έναν ανοιχτό χώρο που ηταν περιμετρικά κλειστός με χαμηλό τοίχο, μπροστά μου είδα τον πρώην σύντροφο μου δίπλα του ειχε δύο σκυλιά που ξαπλωναν κάτω, λίγο πιο πέρα ήταν κάποιος άγνωστος. Δεξιά ο χώρος ήταν πιο ανοιχτός ήταν αρκετά μεγάλος στο τέλος υπήρχε μια καγκελόπορτα (απο όσο θυμάμαι ήταν ανοιχτή) ομως μέσα σε αυτό τον χώρο ξαπλωναν διάσπαρτα άλλα τρία σκυλιά. Ο πρώην μου δεν με κοίταξε κοιτούσε τα δύο σκυλιά που ηταν δίπλα του. Μέσα μου ήξερα ότι πήγα εκεί να τον συναντήσω γιατί θα πηγαίναμε κάπου μαζί από την καγκελόπορτα. Ήξερα οτι ήμασταν μαλλον ζευγάρι. Κάποια στιγμή ενώ κοιτούσε τα δύο σκυλιά δίπλα του τα σκυλιά σηκώθηκαν κι ενώ εγώ ακόμα τον κοιτούσα απο μακριά άρχισε να τα διώχνει. Μέσα μου ήξερα ότι τα διώχνει για να μην μας ακολουθήσουν (γιατί εγω φοβάμαι τα σκυλιά που είναι αδέσποτα) ήξερα οτι το έκανε γι αυτό. Άρχισε να τα πετά δυνατά πέτρες, τα δύο σκυλιά αγριεψαν και ηταν επιθετικά. Ο ίδιος συνέχισε να πετά με μανία πέτρες στα δυο σκυλιά εκείνα αγριευαν και κάποια στιγμή άρχισαν να βγάζουν αφρούς απο το στόμα τους. Πίστευα ότι θα πεθάνουν. Τότε κοίταξα δεξιά ένα απο τα τρία αλλα σκυλιά σηκώθηκε και αγρίεψε. Είδα το πρόσωπο του να δείχνει τα δόντια του και να γρυλιζει όμως δεν πλησίασε. Πίσω μου ήταν ενα μαγαζί χτύπησα την πόρτα και άνοιξαν δύο άντρες. Ήθελα να ζητήσω βοήθεια αλλά και να μπω για να προστατευτώ. Οι άντρες άρχισαν να μου μιλάνε (χωρίς να έχω συγκρατήσει τι μου είπαν, πάντως ήταν κάτι που δεν είχε καμία σχέση με αυτό που γινόταν μπροστά μας). Ενώ ήμουν έξω από το μαγαζί γύρισα να δω τι συμβαίνει με τον πρώην μου, ήμουν τρομαγμένη. Ενώ τα σκυλιά έβγαζαν αφρούς ξαφνικά ξανά έγιναν επιθετικά και το ένα από τα δύο έπιασε τον σύντροφο μου από τη ζώνη και τον πέταξε ψηλά επάνω. Εγώ φώναξα δυνατά ζόμπι. Σημαίνει κάτι αυτό το όνειρο; Θα ήθελα πολύ να μου δώσετε κάποια απάντηση. Σας ευχαριστώ.
Ντiνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πουλάς ύφασμα, είναι προμήνυμα ότι θα έχεις επιτυχίες.

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Τα κάστανα είναι χειμωνιάτικοι ξηροί καρποί με πλούσια γεύση και νοστιμιά, αρκετές θερμίδες, μεγάλη διατροφική αξία αλλά και οφέλη για την υγεία. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα κάστανα στα όνειρά μας;

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με διαμάντι ή διαμάντια σημαίνει επιτυχίες. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς διαμάντια, να περιμένεις γάμο με πλούσιο και ίσως διάσημο άντρα.