ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ

Ειδα την μητερα μου που εχει πεθανει πριν 10 μηνες να ειναι μεσα σε ενα μικρο ασπρο φερετρο σκεπασμενο με λουλουδια στο υπογειο ενος σπιτιου ( υποθετικα δικο μου ) . Εδειχνε οτι αναπνεει και οτι προσπαθει να ξαναερθει στη ζωη. Κατεβηκα με τον συντροφο μου να την δουμε ( ενδομυχα να την παρακολουθω για να την βοηθησω) και ξαφνικα βρεθηκαμε καπου εκτος σπιτιου ( αγνωστο μερος) ,Σαν να ηταν διπλα μας, ενας μεγαλος καθαρος και βαθυς λακος και μεσα ηταν το φερετρο που ξαφνικα βρεθηκε στην επιφανεια του λακου. Ασπρο μικρο φερετρο απο λακα με λουλουδια και την μαμα μου να καθεται μεσα σε αυτο με τα ποδια να κρεμωνται ( με το στυλ που καθοταν παλια στο καναπε , ντυμενη με τα ρουχα της), λεγοντας , ετσι μου αρεσει να καθομαι. Της επιασα το χερι, ηταν παγωμενο .Της ειπα ελα να παμε στο σπιτι να ζεσταθεις .Με αγνοησε και οταν επεμενα, μου ειπε οχι Μαρια, θα με βοηθησει καποιος ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ανθρωπο, φαινεται καλος κυριος και κοιταζε τον συντροφο μου . Τον εκτιμουσε και τον αγαπουσε πολυ οταν ηταν εν ζωη. Η αληθεια ειναι οτι την σκεφτομαι συχνα και μου λειπει πολυ. Τι ηθελε να μου μηνυσει?? Ευχαριστω
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;