Ειδα ότι πήγα να κανω έρωτα με δυο αλλους αντρες εκτος του δικού μου!

Στο όνειρο μου ειδα ότι ειχα παει στο σπίτι του αγοριού μου, ομως αυτος ειχε να κανει κατι δουλειες και ειχε φυγει. Ετσι ο μεγαλύτερος αδελφός του μ ειπε να παμε στο πανω πανω όροφο, οπου και τελικα ξαπλωσαμε στο κρεβατι που ειχε κ πήγαμε να κανουμε ερωτα αν και δε φιληθήκαμε και εγω απλα υποχωρούσα αλλα τελικα τον σταμάτησα πριν βγαλω τα ρουχα μου και εφυγα. Μετα πηγα στο σπιτι ενος αντρα που έμοιαζε με τον κολλητο του αγοριού μου, ο οποιος ηθελε να κανουμε ερωτα και εγω του πρόσφερα να του κανω στοματικό ερωτα πριν φυγω απο το σπίτι του αλλα οταν ημουν ετοιμη να το κάνω ειπα οχι κ εφυγα. Κατέβηκα τις σκάλες των ορόφων που ηταν μεγαλες και μπλε, με χρυσές λεπτομέρειες εδω κ κει, και εφυγα απο τη πολυτελής πολυκατοικία και γύρισα πισω στο στενό διπλα στο σπιτι του αγοριού μου, οπου ηταν και ο αδελφός του και ο ίδιος και μας εξηγούσε τι έγινε με τη δουλεια που ειχε να κανει. Οσο μας εξηγούσε εγω τον ειχα παρει αγκαλιά και καποιος ξαφνικα φώναξε οτι πηγα στη ταράτσα με τον αδελφό του και απλα μας κοίταζε με μια σοκαρισμένη εκφραση και τους δυο. Θυμαμαι οτι ειχε κατι μαζι του σε μια μεγαλη πλακα ή οθόνη, κατι που μαλλον έμοιαζε με ενα παιχνιδι με κάθετες και οριζόντιες κουκίδες. Μετα δεν νομιζω να εγινε κατι αλλο επειδη ξυπνησα και ειμαι ακομα και τωρα μπερδεμένη απο το τι έγινε. Ξέρω οτι τωρα προσφατα σκεφτόμουν τον αδελφό του για το τι σκέφτεται ο ιδιος για μενα αφου με βοήθησε προσφατα σε ενα προβλημα που ειχα. Θελω ομως βοηθεια να καταλαβω το όνειρο μου!!
Christhanoodle

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι μπερδεμένες κλωστές σημαίνουν αναποδιές και δυσκολίες στις δουλειές σου και πιθανώς αποτυχία στα σχέδια που κάνεις

Η κοπέλα που θα ονειρευτεί χρυσή κλωστή, γρήγορα θα κάνει ένα καλό γάμο και θα ευτυχήσει.

Αν κάποιος δει να ράβει με μαύρη κλωστή, είναι οιωνός άσχημα νέα ακόμα και θάνατο.

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.