νεκρός, κλειδί, δόντια, τάφος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΊΔΑ ΣΤΟΝ ΎΠΝΟ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΞΆΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΆΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΈΕΙ Κ ΤΑ ΔΌΝΤΙΑ ΤΟΥ ΉΤΑΝ ΣΤΡΑΒΆ ΑΡΑΙΑ Κ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΕΞΗΧΕ ΆΣΧΗΜΑ ΑΠ ΈΞΩ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ, ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΆΤΙ ΘΑΓΙΝΟΤΑΝ Κ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΧΑΡΟΎΜΕΝΟΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΕΊΔΑ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΌΤΙ ΈΘΑΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΣΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΑΦΟ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΕΊΔΑ ΠΟΙΟΝ. ΕΠΕΙΤΑ ΕΊΔΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΔΏΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ Κ ΤΟ ΠΉΡΑ, Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΊΔΑ ΌΤΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΌ ΤΟ ΧΈΡΙ Κ ΚΑΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ.
Αγγελική

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η λέξη δούλος,  προήλθε από την αρχαιότερη λέξη δόελος και ίσως έχει ρίζες στο ρήμα δέω (δένω). Στην αρχαιότητα, δούλος ήταν ο εκ γενετής σκλάβος, δηλαδή εκείνος που γεννιόταν από γονιό σκλάβο, σε αντιδιαστολή προς τον ανδράποδο, δηλαδή εκείνον που υποδουλωνόταν σε πόλεμο.

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου λικέρ είναι οιωνός για δυσάρεστα γεγονότα.

Αν είσαι νέα γυναίκα ή άντρας και δεις ότι πίνεις λικέρ τότε να περιμένεις πίκρες και στενοχώριες.

Στην περίπτωση που δεις ότι φτιάχνεις ένα λικέρ για άλλον, τότε θα έχεις προβλήματα στην οικογένειά σου.

 

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.

Τα γουρούνια είναι άκακα ζώα που τα εκτρέφουμε για φαγητό, όμως τα έχουμε συνδέσει και με τη βρωμιά. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε γουρούνι.

Δυστυχώς, υπάρχουν εντελώς διαφορετικές ερμηνείες για τα όνειρα με κηδεία. Για άλλους είναι καλό σημάδι, για άλλους είναι κακό. Εδώ θα δούμε όλες τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για την κηδεία.