Εφιάλτης μεσα σε εφιάλτη

Καλησπερα σας. Γενικα βλεπω περιεργα ονειρα αλλα αυτο που ειδα χτες με παρεξενεψε πολυ. Στο ονειρο μου ειδα πως κοιμομουν και εβλεπα εφιαλτη. Στον εφιαλτη που εβλεπα υποτιθεται πως βρισκομουν στο δωματιο μου και κοιμομουν και ξαφνικα ξυπνησα και μεσα στο σκοταδι κοιταξα τριγυρω και ειδα μια ανδρικη φιγουρα -δε ξερω αν ηταν φαντασμα- να με κοιταζει και να βρισκεται ενα μετρο αποσταση απο το κρεβατι μου. Καπως ετσι υποτιθεται πως ξυπνησα. Στη συνεχεια και αφου υποτιθεται πως ηρεμησα καπως στο ονειρο μου συνειδητοποιησα πως στα χερια μου βρισκοταν το σορτσακι που φοραω οταν κοιμαμαι με το οποιο ηταν μπλεγμενα τα χερια μου. Σηκωθηκα απο το κρεβατι προσπαθωντας να καταλαβω πως ειχε γινει αυτο και τα χερια μου ειχαν μπλεχτει τοσο πολυ με το σορτσακι και βλεπω πως το εσωρουχου που φοραω για το στηθος μεσα απο την πυτζαμα οταν κοιμαμαι, κρεμοταν απλως γυρω απο το λαιμο μου (το πανω μερος της πυτζαμας το φαραγα κανονικα). Πανικοβληθηκα γιατι σκεφτηκα πως καποιος το ειχε βγαλει και πως το σορτσακι το ειχε χρησιμοποιησει για να με δεσει και αρχισα με μανια να προσπαθω να λυσω τα χερια μου. Εκεινη την ωρα μεσα στο σκοταδι ειδα 2 χερια να προσπαθουν να με αποτρεψουν και να μπλεκονται στα δικα μου για να μη με αφησουν να λυθω (δεν ειδα σωμα, σα να ηταν ενα φαντασμα μπροστα μου που ξαφνικα φανηκαν μονο τα χερια του). Προσπαθουσα να φωναξω "αφησε με" αλλα το μονο μου ακουγοταν απο μενα ηταν ενα εντονο μουργκριτο. Εκει ξυπνησα και δε μπορεσα να ξανακοιμηθω... Περιπλοκο το ονειρο αλλα ελπιζω να ειναι ξεκαθαρο σαν ονειρο στο μυαλο σας. Αν εχει καποιος καμια ιδεα τι μπορει να σημαινει αυτο το ονειρο παρακαλω πειτε μου.
Δήμητρα

Δανάη

πριν από 2 χρόνια 10 μήνες

Χθες είδα έναν εφιάλτη μέσα στον εφιάλτη. Ακούγεται κάπως περίπλοκο αλλά... Είδα ότι κοιμόμουν και ότι έπαιζα ένα τρομαχτικό παιχνίδι. Αλλά αντί να το παίζω σε υπολογιστή το έπαιζα στην πραγματικότητα. Δηλαδή η ζωή μου ήταν αυτό το παιχνίδι. Κάποια στιγμή ξυπνάω και βλέπω ότι ήταν ακόμα βράδυ. Είπα κι εγώ να παίξω ένα παιχνίδι (μην φανταστείτε ότι παίζω συχνά). Εντελώς τυχαία βρήκα ανοιχτό τον υπολογιστή και κάποιος είχε παίξει το παιχνίδι που είδα στον εφιάλτη. Άρχισα να το παίζω ακόμα και αν ήξερα ότι ήταν τρομαχτικό. Το παιχνίδι ήταν με ένα κάστρο όπου έπρεπε να κρυφτώ από ένα ανθρωπάκι (το πρόσωπο του εν το μεταξύ δεν θέλετε να το δείτε). Κάποια στιγμή εγώ κρύβομαι σε έναν παλιό φούρνο (από αυτούς που έφτιαχναν το ψωμί). Για κάποιο λόγο πήρα έναν Κούβα με νερό και τον έριξα μέσα από τον φούρνο. Το νερό κύλησε προς το πάτωμα και στην συνέχεια προς τον υπόνομο. Κοιτάζω καλά καλά στον υπόνομο και τι να δω.... το ανθρωπάκι! Μετά ήρθε σιγά σιγά προς εμένα και με σκότωσε! Μετά ξυπνάω. Κοιτάζω λίγο το μέρος όπου βρίσκομαι και πάλι καλά ήμουν στο δωμάτιο μου. Παρατήρησα ότι ήμουν λουσμένη στον ιδρώτα και ότι είχα ξεσκεπαστεί. Τέλος πάντων. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει αυτό;

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κινδυνεύετε να μπλέξετε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά και πιθανώς να χάσετε και λεφτά.

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Τα όνειρα με τρένο ή σιδηρόδρομο γενικότερα δείχνουν ότι πρέπει να έχετε του νου σας σε αυτά που σχεδιάζετε αλλά και σε όσα δεν περιμένετε να συμβούν.

Ο θυμός και η οργή είναι μια φυσιολογική αν και αρνητική έκφραση του ανθρώπινου ψυχισμού και των συναισθημάτων μας. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους να είναι θυμωμένοι.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κόσμο ή ένα πλήθος με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, καθώς τα όνειρα είναι υποκειμενικά και επηρεάζονται από τις εμπειρίες και τις σκέψεις μας. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με πλήθος ανθρώπων.