Σκύλοι και γάτες

Καλημέρα! Στο όνειρό μου ήμουν στο πατρικό μου κ περίμενα συγγενείς να έρθουν για κάποιο λόγο που δεν προσδιοριζόταν ακριβώς (βάφτιση, κηδεία?). Το σπίτι ήταν γεμάτο με γάτες κ σκύλους όλων των ηλικιών κ χρωμάτων, από νεογέννητα μέχρι γέρικα, άσπρα, μαύρα, πολύχρωμα.... Μου τα είχε αφήσει μια φιλοζωική για φιλοξενία. Εγώ προσπαθούσα να τα βγάλω στο μπαλκόνι, να τα ταΐσω, να τους βάλω κουτιά να κοιμηθούν κ να μη βρέχονται κι αυτά συνέχεια τρυπώναν μέσα στο σπίτι κ κρύβονταν κάτω από κρεβάτια μέσα σε ντουλάπες... παντού! Ξύπνησα εξουθενωμένη κ προβληματισμένη. Παρακαλώ μια ερμηνεία!!!
Μύριελ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.