Παραξενη γιορτη

Με ειδε μια φιλη στο ονειρο της και γενικα τα ονειρα της βγαινουν..ειδε λοιπόν κοσμο αρκετο,δηλαδη το σοι μας στο σπιτι των πεθερικων μου.Ημασταν ολοι ντυμενοι πολυ γκραντε,με εμένα να είμαι πολυ λαμπερή και ομορφη.Στο ονειρο ημουν ξανθια με μακρια μαλλια,ενω είμαι καστανη με σχετικα κοντα μαλλια.γελουσαμε παρα πολυ,σαν να μας ελεγαν ανεκδοτα.Με ρωτουσε η φιλη μου γιατι γελατε κι εγω απλα γελούσα χωρις να απανταω και αστευομουν με τον πεθερο μου.Οπως εφευγε νας ειδε.να καθόμαστε στο τραπεζι να τρωμε οπως σε μια γιορτη,σε ενα γαμο.Οι σχεσεις μου με τα πεθερικα εχουν αρκετες εντασεις και διακυμανσεις.Τι σημαίνει αυτο;η πολυκοσμια σημαίνει θάνατο;;
Μαντυ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε τα όνειρα με θάνατο ή με πεθαμένο δε θεωρούνται πολύ άσχημα όνειρα ή ιδιαίτερα κακοί οιωνοί. Κι αυτό γιατί το να δούμε θάνατο στον ύπνο μας σημαίνει συνέχιση της ζωής ή αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε δει για καιρό.

Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι πέφτετε; Ο ονειροκρίτης δίνει την ερμηνεία.