Εγω και μια κοπελα που θέλω

Ειχα πάει βόλτα με τους φιλους μου με το αμαξι με αφήνουν στο μαγαζι μου και έτσι όπως μπαίνω βλέπω μια κοπελα που θέλω. Στην αρχή διστάζω να της μιλήσω γιατί ήταν με ένα αγόρι Αλλα πήγα και χαιρετάω το αγόρι και του σφίγγω το χέρι και μου λεει ηρέμησε λιγο εσυ και γω απευθείας πήγα να τσακωθώ. Λεω στην κοπελα που θέλω σήκω θέλω να σου πω έρχεται βάζω τα κλάματα την παίρνω αγκαλιά και της λεω θέλω να ειμαςτε μαζι και οτι μου έλειψε και πως έχω μετανιώσει που της ειπα οτι δεν θέλω να μιλάμε πλέον εκείνη ανταποκρινόταν με αγκαλιά
Τζονι

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.