Γιαγια που ζηταει να βρω κατι στο σπιτι της

Ειδα μια γιαγια που εχει πεθανει χρονια αδυνατη μαυτοφορουσα με μαντηλι.μου ζητουσε να μπω σπιτι της να παω συγκεκριμενα αν και ημασταν απ εξω και να παω να της βρω κατι.μαλλον καποιο ρουχο η καποια κουβερτα.θυμαμαι που μπηκα σκοτινα ηταν.εψαχνα.στη μεση καποιος ηταν.ελεγα που ειναι;εβλεπα παλιες κουβερτες που ειχαν.εψαχνα.καποια στιγμη πρεπει να βρηκα ενα μικρο πορτοφολι της το εδειχνα και ηταν γυρισμενη η πλατη της και πρεπει να μου ελεγε οχι αυτο και ξανα εψαχνα.
Μαρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κινδυνεύετε να μπλέξετε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά και πιθανώς να χάσετε και λεφτά.

Η παραλία στο όνειρο θεωρείται συνήθως καλό σημάδι για τα ερωτικά μας. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παραλίες και πλαζ...

Ο ταύρος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι σύμβολο του έρωτα. Ο ταύρος με τον οποίο παλεύεις, συμβολίζει τον εχθρό σου, τον αντίπαλο σου, μια αντίζηλο ή τον ίδιο σου τον εαυτό και το εγωισμό σου...