Λεφτα σπο πεθαμενο

Γεια σας..χτες το βραδυ ειδα οτι ημουν με τον παππου μου που τον αγαπουσα παρεπιπτωντος παρα πολυ...οτι γιορταζε και κοιταξα το πορτοφολι μου και δεν ειχα πολλα να του κανω δωρο και τοτε του εδωσα κατι κερματα που ειχα...τοτε βγαζει απο ευχαριστιση και μου δινει ενα παγκο χαρτονομισματα..τα πηρα και τον ευχαριστησα.φευγοντας με το αμαξι .με τον αντρα μου μια γυνσικα πεταξε απο το μπαλκονι της μια παλια παιδικη τσαντα για τα σκουπιδια...κατεβηκα την πηρα και μεσα ειχε ξεχασμενα σε μια θηκη λεφτα...
Νικη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.

Αν στο όνειρό σου παρατηρείς το γαλαξία, τότε θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.