Χρυσός σταυρός

Είδα στο όνειρό μου οτι ημουν στους πρόποδες ενός βουνού.,απο την άλλη μεριά είχε θάλασσα....ξαφνικά κοιτάω Στον ουρανό και βλέπω να πέφτουν πέτρες σε ολα τα μεγέθη. Εφόσον σταματησαν να πέφτουν πέτρες,ξανακοιταξα στον ουρανό και βλέπω κάτι να πέφτει μπροστά μου,ήταν ένας χρυσός σταυρός
Χριστινα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Σε γενικές γραμμές, το όνειρο με δάγκωμα ή δαγκωματιές είναι κακό όνειρο, ένδειξη κακίας και φθόνου.

Ο δρόμος στο όνειρο συμβολίζει συνήθως μια κατάσταση που εξελίσσεται ή τα σχέδια μας. Τα όνειρα με δρόμο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του δρόμου.

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε τα όνειρα με θάνατο ή με πεθαμένο δε θεωρούνται πολύ άσχημα όνειρα ή ιδιαίτερα κακοί οιωνοί. Κι αυτό γιατί το να δούμε θάνατο στον ύπνο μας σημαίνει συνέχιση της ζωής ή αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε δει για καιρό.