Πλυντήριο ρούχων

Ειχα δει όνειρο χτες την προισταμενη μου οτι ειχαμε βρεθει καπου σαν σπιτι ητανε,δεν καταλαβα ακριβώς και μου εξήγησε πως να πλύνω ρούχα στο πλυντηριο.ειδα δηλαδη το πλυντήριο να δουλευει με ρουχα μέσα κανονικά.. Το ιδιο βραδυ ειδα παλι την ιδια να ειναι λιγο παράξενο το προσωπο της σαν άρρωστο κ να εχει τατουαζ στα ποδια κ στο κεφαλι και εκει στο κεφαλι που ειχε τατουαζ ητανε ξυρισμενο.Μου ειχε πει οτι τα τατουαζ στα πόδια ητανε μονιμα και το αλλο στο κεφάλι όχι.. Τι να σημαινει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Σοφία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με στραγάλια δεν είναι καλό όνειρο, γιατί τα στραγάλια υποδηλώνουν λόγια και κακές κουβέντες εναντίον σας.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να τρως ή να προσφέρεις στραγάλια, σημαίνει ότι υπάρχουν κουτσομπολιά γύρω από εσένα.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας, λέει το ρητό. Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου να σου προσφέρουν δώρα, τις περισσότερες φορές πρέπει να προσέξεις πολύ. Δες τι εξήγηση δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με δώρα.

Είτε δεις ότι πίνεις μπίρα, μόνος σου ή με άλλα άτομα, σε περιμένουν χαρές και ευχάριστα νέα.

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.