Ταξίδι με φίλους

Είχα πάει με 5-6 φίλες, τον πρώην μου και τον κολλητό του στην Κίνα. Όλοι πήγαμ αεροπορικώς έκτος απο μένα και τον πρώην μου που πήγαμε με τραίνο το οποίο ήταν σαν τραίνο luna park και εγώ φοβόμουν γιατί πήγαινε πολύ γρήγορα. Όταν φτάσαμε πήγα να συναντήσω τους φιλους μου σε ένα παραθαλάσσιο σουβλατζίδικο το οποίο είχε πολλούς νέους και χαρούμενους ανθρώπους. Εμείς μέναμε ακριβώς δίπλα απο το σουβλατζίδικο πάνω στην άμμο σε ένα στρώμα θαλάσσης. Ήταν χειμώνας αλλά είχε πολύ καλό καιρό και είπαμε να βουτήξουμε αλλά εγώ έλεγα απο μέσα μου: πως θα είναι τώρα αυτή η θάλασσα της κίνας; .Την επόμενη μέρα πήγαμε για ψώνια και μπήκαμε στο αρωματοπωλείο το οποίο στο υπόγειο του είχε ένα πολυκατάστημα πολύ ωραία και πολύ φθηνα πράγματα. Εγώ όμως δεν ήθελα να ξοδέψω τα χρήματά μου γιατί είχα 700€ και αμέσως μετά θα πηγαίναμε στην αμερική αεροπορικώς και ήθελα να τα κρατήσω γιατί στην αμερική μου είχαν πει οτι υπάρχει ένα μέρος που είναι πολλοί μουσική punk-rock οπου γίνονται πολλές συναυλίες και πουλάνε πράγματα σχετικά με τη μουσική. Ξύπνησα πριν μπούμε στο αεροπλάνο για αμερική.
Αλεξάνδρα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Τα κοχύλια προέρχονται από τη θάλασσα και συνήθως σχετίζονται με τη γονιμότητα, τα ταξίδια και τον έρωτα. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κοχύλια.

Σε όλες τις κοινωνίες, ο πατέρας όπως και η μητέρα είναι κέντρο αναφοράς για την οικογένεια, θεμέλιος λίθος, άξονας σταθερότητας και προστασίας για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον πατέρα μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να υπνοβατείς στο όνειρο σου, σε περιμένει μεγάλη ερωτική απογοήτευση και γενικότερα στενοχώριες και πίκρες.

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Η αστυνομία στο όνειρο έχει πολλές ερμηνείες και συνήθως αφορά τα επαγγελματικά μας.