Περίεργο όνειρο

Μια εβδομάδα τώρα βλέπω πως 5 μέτρα πιό κάτω από την δουλειά του αγοριού μου με χτυπάει ένα αυτοκίνητο ίδιο με το δικό μου και περνάει από επάνω μου και φεύγει και μετά από 5 λεπτά το όνειρο αλλάζει και βλέπω ότι το αμάξι μου παίρνει φωτιά και η παρέα μου προλαβαινει να βγει και εγώ έχω εγκλωβιστει μέσα και πριν προλάβουν να ζητήσουν βοήθεια το αμάξι μου εξεραγει και πεθαινω! Σας παρακαλώ πείτε μου τι είναι κοντεύω να τρελαθώ μια εβδομάδα τώρα δεν βγαίνω από το σπίτι μ
Γεωργία

Χριστίνα

πριν από 4 χρόνια

Ειδα το ονειρο αυτο σε ενα βραδυ αλλα νιωθω πως κρατησε πανω απο μηνα . Στη αρχη ξεκίνησε σαν να ημουν στη δουλεια μου και ηταν εκει ο υπεύθυνος μου με εναν φιλο του μεχρι εκει καλα αλλα ξαφνικά μπηκαν παρα πολλα ατομα ολοι συγγενείς και φιλοι και καναμε παρτυ μεχρι που καποια στιγμη εμφανιζεται ενας με οπλο και αρχισε να πυροβολεί αυτον δεν τον ηξερα . Εγινε ενα χαος κραυγες ανθρωποι να τρεχουν εγω προσπαθουσα να τους σωσω και ξαφνικα ειδα τη μητερα μου να τη φιλαει ενα φαντασμα και ολα παγωσαν . Εκει αλλαξε το σκηνικο το ονειρο ηταν λες και πηγε μια εβδομαδαμετα παλι στο μαγαζι αλλα ολα διαλυμένα η μανα μου εβγαζε μυγες απο το στομα της .Μετα ημουν στην θάλασσά ( η θαλασσα γαλαζια και ηρεμη )οπου ηρθε μια δημοσιογράφος για να την ενημερωσω για το γεγονος . Η μανα μου τη σκοτωσε παλι βγάζοντας μυγες απο το στομα . Μετα απο εκει ανακάλυψα οτι το φαντασμα μας ακολουθούσε παντου και μας εκανε κακο ....ενα βραδυ παλι στο μαγαζι ειχαμε μαζευτει ο πατερας και καποιοι φιλοι και βλεπαμε τηλεωραση για να ενημερωθούμε για το γεγονος (αν ελεγαν κατι καινουργιο) και ξαφνικα ο πατερας ετρεξε πηρε φορα και χτυπησε το κεφαλι σε ενα δεντρο και πεθανε . Οταν ειχαμε μαζευτει για να θρηνησουμε στη θαλασσα βαζαμε ξυλινακαραβακια με κερια μαυρη η θαλασσα αλλα ήσυχη . Ενιωθα μεγαλη πικρα και εκει ηρθε ενας φιλος μου καναμε βολτα στη παραλια μεχρι που φυσηξε τοσο δυνατα που αρχισα να αφηνω τα ποδια μου το εδαφος αλλα εκεινος προσπαθουσε να με κρατησει . Ηρθε και μια φιλη μου και οταν καταφεραν να με κρατησουν συνεχισαμε να περπαταμε και φτάσαμε σεμια καφετερια καθως ανεβεναμε σκαλια για να παμε στην ταρατσα ο φιλος μου γυρισε και τη φιλησε με το ζορι εκεινη σκονταψε και χτυπησε στις σκαλες ξαφνικα ολα παγωσαν και παλι ο προάγγελος του θανατου με απείλησε μεσω του φιλου μου πως αν δεν κανω αυτα που θα μου πει οι γυρω μου θα παθουν κακο εκει ξύπνησα με δακρυα στα ματια και εναν εντονο πονο απωλειας

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.

Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και ο ονειροκριτης τα όνειρα με ελέφαντες.

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Δυστυχώς, υπάρχουν εντελώς διαφορετικές ερμηνείες για τα όνειρα με κηδεία. Για άλλους είναι καλό σημάδι, για άλλους είναι κακό. Εδώ θα δούμε όλες τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για την κηδεία.