Βλεπω καθε βραδυ το ιδιο ονειρο με διαφορετικό τελος-το οποιο δεν θυμαμαι

Ειναι ενα παιδι που ειμαστε μαζι στο φροντιστήριο στα αγγλικα απο περσι και νομιζω πως εχει αισθηματα για εμενα (γιατι κανει διαφορα μονο σε εμενα αππ τα κοροτσια της ταξης)αλλα δεν ειμαι και σιγουρη. Λοιπον το τελευταιο μας μαθημα στα αγγλικα ηταν την ημερα που κλειναν τα σχολεια για διακοπες Χριστουγέννων και εκεινη την ημερα εγιναν πολλα μαζι του. Ειπα ομως να μην δωσω ιδιαιτερη σημασια γιατι ειχε ξανακανει παρομοια πραγματα αν και οχι τοσο φανερα (ελπιζω να με πιανετε). Το επομενο βραδυ και καθε επομενο απο αυτο, εβλεπα στο ονειρο μου πως σχολουσαμε απο το φροντιστήριο και καθε φορα ειμασταν καπου μαζι και με ειχε αγγαλια και καποιες φορες με φιλουσε αλλα μετα δεν θυμαμαι τιποτα. Εχω αποφασισει να το πω στην κολλητη μου μηπως και βρουμε καποια λύση, αλλα πρωτα ηθελα να απευθυνθώ σε εσας. Ελπίζω να μπορέσετε να απαντησετε και οσο πιο συντομα μπορείτε. Ειναι ενα θεμα που με απασχολει και συνεχεια το σκεφτομαι. Ευχαριστώ για τον χρονο σας.
Αφροδίτη Σκιώτη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.