Κόκκινα μαλλιά

Είδα εχθές ότι κοιταζομαι στον καθρέφτη και ότι από ξανθά π τα χω κανονικά σαν διαμαγειας έγιναν κόκκινα και ίσια ενώ το φυσικό είναι σγουρό αυτό τι σημαίνει??? Θα ήθελα μια απάντηση ευχαριστώ πολύ
Αφροδίτη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.

Αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς πως διέπραξες κάποιο έγκλημα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως γρήγορα θα γίνεις καλά.

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.

 

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.

Το χαρτί είναι ένα κλασικό ανθρώπινο μέσο για την έκφραση ιδεών, την επικοινωνία και τη γνώση. Τα όνειρα με χαρτί έχουν πολυποίκιλες ερμηνείες, ανάλογα με τι είδαμε ακριβώς και τα συναισθήματα μας. Δείτε τις πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με χαρτί.