Χερι βουδα

Ειδα στον υπνο μου οτι ηταν πασχα κ εθχα παει στην ανδρο με τις φιλες μ κ πιναμε καφε σε μια καφετερια που ηταν σε καραβι φοβομουν γτ καθε τρεις κ λιγο επεφτε ο αναπτηρας μ στην θαλασαα κ καποιον μ τν εφερνε παντα πισω πηγαμε κατσαμε σε γωνία ν μην μας πιανει τ κυμα κ χυθηκε ο καφες μου ελληνικος ξαφνικα σχηματιστικε το χερι τ βουδα με ενα ματι μπροστα εδειχνε προορισμο κατεύθυνση ρωτησα την σερβιτορα τι ειναι απο κει η παρος κ η ναξος μ ειπε να σημειωσω οτι χωρισα πριν ενα μηνα απο τν αρραβωνιαστικο μ π εμενε ναξο κ δεν υπαρχει περίπτωση ν τ ξαναβρούμε οπως ολα δειχνουν προσπαθησα ν τ χαλασω τ χαλασα λιγο κ αυτο εγιβε αυτοματα χρυσο εφυγα κ ανεβηκα πανω σε ενα σπιτι π ειχε θεα ολο τ νησι υπεροχο
Ιωαννα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Τα όνειρα με τρένο ή σιδηρόδρομο γενικότερα δείχνουν ότι πρέπει να έχετε του νου σας σε αυτά που σχεδιάζετε αλλά και σε όσα δεν περιμένετε να συμβούν.

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.