Ονειροκρίτης Σκυλί, σκύλος

σκύλος ονειροκρίτης

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Ο σκύλος συμβολίζει την αγάπη και την φιλία, την πίστη και την εμπιστοσύνη, την υπακοή και τη χαρά.Και όμως στην πραγματική ζωή ο σκύλος είναι φίλος και σύντροφος, το ίδιο υποστηρίζει ο ονειροκρίτης ότι σημαίνει το όνειρο με σκυλί. Πάντα, ο σκύλος συμβολίζει τα αληθινά αισθήματα.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, όταν δεις όνειρο με σκύλο δείχνει ότι θέλεις να νοιώσεις ότι σε αγαπούν και σε προστατεύουν, ενώ παράλληλα θες να δώσεις αγάπη στην οικογένεια και στα κοντινά πρόσωπά σου. Αν δεις όμως ότι ο σκύλος είναι σε κίνδυνο, σημαίνει ότι μια φιλική ή ερωτική σχέση σου θα απειληθεί.

Αν ο σκύλος που θα ονειρευτείς είναι λευκός και φιλικός είναι οιωνός ότι θα έχεις σύντομες εκπλήξεις στον έρωτα. Αντίθετα, μαύρος σκύλος συμβολίζει κάποιον επικίνδυνο εχθρό σου.

Αν δεις όνειρο με σκύλο που γαυγίζει χαρούμενα ή ακούσεις χαρούμενο μουγκρητό σκύλου, σημαίνει ότι θα έχεις απολαύσεις στον έρωτα και στο σεξ αλλά και κοινωνική αναγνώριση.

Αν ονειρευτείς κυνηγόσκυλο αυτό σημαίνει τύχη, ευχάριστες εκπλήξεις και φιλίες που κρατάνε στον χρόνο. Αν δεις λυκόσκυλο σημαίνει ότι πρέπει να επικεντρωθείς στους στόχους σου, ειδικά σε ότι αφορά τη δουλειά σου, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα. Αν δεις μικρό σκυλί να σου κάνει παιχνίδια, αυτό δείχνει κάποιον γνωστό σου που σε θέλει πολύ και σκέφτεται εσένα.

Αν δεις ότι εκπαιδεύεις ένα λυκόσκυλο σημαίνει ότι είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες ή ότι επηρεαζεσαι πολύ εύκολα και χρειάζεσαι επιβεβαίωση.

Αν ονειρευτείς σκύλο με ψώρα, να περιμένεις οικονομική αποτυχία.

Ονειρο με κουτάβι

Τα όνειρα με κουτάβια δείχνουν την παιχνιδιάρικη φύση σου και ότι θες να παίζεις παιχνιδάκια. Επίσης, τα κουτάβια σημαίνουν πως οι φιλίες σου θα πάνε καλά και ερωτικά θα έχεις καινουριες γνωριμίες. Αν είσαι παντρεμένη γυναίκα και δεις όνειρο με νεογέννητο κουτάβι, σημαίνει ότι έρχεται μωρό στην οικογένεια. Αν είσαι ανύπαντρη, να περιμένει δαχτυλίδι αρραβώνα ή πρόταση γάμου από τον καλό σου.

Αν ακούσεις σκύλο να γαυγίζει, να ακούσεις μια συμβουλή που θα σου δώσουν οι γονείς ή στενοί συγγενείς σου. Κατά μία άλλη έννοια σκύλος που γαβγίζει, συμβολίζει κάποιον εχθρό σου που σε απειλει αλλα δεν μπορεί να βλάψει.

Αν δεις όνειρο με καχεκτικό ή άρρωστο σκύλο, είναι οιωνός ότι θα σε βρει κάποια αρρώστια ή ότι θα έχεις δυσκολίες στα οικονομικά σου και θα χάσεις λεφτά.

Αν στο όνειρο σου δεις να αγοράζεις σκύλο, σημαίνει ότι έχεις την τάση να θεωρείς τους φίλους σου εξαγοράσιμους ή ότι δεν έχεις φίλους καθόλου.
Αν δεις σπιτάκι σκύλου σημαίνει ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα (οικονομικό, ερωτικό ή οικογενειακό) και θα τιμωρηθείς για κάτι άσχημο που έκανες.

Αγριος σκύλος – Κακό σκυλί

Αν δεις όνειρο με άγριο σκύλο έρχονται καυγάδες αλλά θα τους ξεπεράσεις. Το ίδιο ισχύει αν δεις τρελό σκυλί.

Αν ονειρευτείς ότι σου επιτίθεται άγριος σκύλος χωρίς να σε δαγκώσει σημαίνει ότι θα αποκτήσεις έναν εχθρό στο στενό σου περιβάλλον.

Αν όμως ο σκύλος σε δαγκώνει, θα καυγαδίσεις με τον αγαπημένο σου και δύσκολα θα γλυτώσεις τον χωρισμό.

Κατά μία άλλη εξήγηση του ονειροκρίτη, ο άγριος σκύλος που γαβγίζει δείχνει ότι θες να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων.

Αν δεις μαύρο σκύλο με άγριες διαθέσεις, θα έχεις μεγάλα προβλήματα και σοβαρούς καυγάδες στην οικογένεια. Πιθανώς ο μαύρος σκύλος να είναι ο εχθρός που σε κυνηγάει.

Αν στο όνειρό σου μια ολόκληρη αγέλη σκύλων σε απειλεί τότε κάποιοι στο περιβάλλον σου έχουν κάνει κλίκα και σχεδιάζουν άσχημα πράγματα για εσένα.

Νεκρό σκυλί ή φόνος σκυλιού

Αν στο όνειρό σου ακούσεις σκύλο να κλαίει και να ουρλιάζει παραμονεύει κάποιος σοβαρός κίνδυνος και πρέπει να προσέχεις για ατυχήματα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να σκοτώνεις σκυλί, θα πάθεις κάποια ζημιά. Αν ονειρευτείς ότι σκοτώνεις ένα σκύλο που δεν σου έκανε τίποτε θα σε βρει καταστροφή και θα χάσεις λεφτά.

Αν δεις ψόφιο σκύλο, κάποια μεγάλη στενοχώρια θα χτυπήσει την οικογένειά σου και πιθανώς θάνατος για κάποιο συγγενή σου. 

Κατά μία άλλη άποψη, νεκρός σκύλος στο όνειρο σημαίνει ότι θα χάσουμε κάποιο πιστό φίλο.

Αντίθετα αν δεις όνειρο ότι σκοτώνεις ένα άγριο σκυλί σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις όλες τις αντίθετες καταστάσεις και θα πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να δείξεις προσήλωση.

Αν δεις όνειρο να σε δαγκώνει σκύλος στο πόδι σημαίνει ότι έχεις προβλήματα στην προσωπική σου ζωή και ή στον εργασιακό σου χώρο από ανταγωνιστές. Πρέπει να μην είσαι διστακτικός αλλά να προχωρήσεις μπροστά (να μην σε κρατάει ο σκύλος πίσω...)

Σχόλια

καλησπερα!!! ειδα στον υπνο μου οτι ημουν σε μια κατασκηνωση κ το βραδυ κλειδωναν για να μην φυγουν τα παιδια μπαινοντας πριν κλειδωσουν ανοιξα 4 πορτες κ μπαινοντας ηταν ενας σκυλος του εκανε νοημα ενας ανθρωπος να φυγει κ γω τρομαγμενη αρχισα να τρεχω, με δαγκωσε κ μου κανε μια βαθια ουλη... τι σημαινει αυτο;

καλησπέρα! είδα ενα όνειρο που ήμουν με τον κατα πολλά χρόνια συντροφο μου αλλά τους τελευταιους δυο μηνες δεν επικοινωνούσε...ερχόταν μαζί μου σιωπηλός και με ακολουθούσε μέσα σε ενα πολύ ομορφο δάσος, και φτάσαμε σε ενα σημείο οπου ηταν φραγμένο ενα άρρωστο σκυλί και υπέφερε. φαινόταν ετοιμοθάνατο.η κοιλιά του ηταν πρησμένη και πιο λευκή σε σχέση με το υπόλοιπο. ήθελα να το βοηθήσω και έλεγα στον συντροφο μου οτι κάτι πρεπει να κάνουμε και αυτός το κοιτούσε σιωπηλά. μήπως μπορείτε να μου δώσετε μια ιδέα γ το τι περιπου σημαίνει αυτό; ο σύντροφός μου έμεινε εκεί κι εγώ συνεχισα κ εφτασα κάπου όμορφα σε ενα πανηγύρι. έτσι τελείωσε. σας ευχαριστώ πολύ πολύ

Ειδα τν σκυλο π ειναι πεθαμενος στο ονειρο μου!! Οτι οντως ειχε πεθανει κ μετα απ καπιο καιρο ζωντανεψε κ δν ξερω τ σημαινει αυτο!!!

kalispera eida ston ypno mou to likoskilo tou thiou mou xroma ksantho na dagkoni tin aspomayri gatoula tis gynaikas moy kai to perno aggalia kai eixe ema alla meta ksipnisa alla poli anxos na to pao sto giatro alla ksipnisa ti einai mpori na mou to eksigisi kanis?

Είδα την μητερα μου να ειναι θυμωμένη και οτι κάρφωσε ένα μαχαιρι στο σκύλο..τι σημαίνει αυτό;;

Καλησπέρα παιδια ειναι ενα ονειρο που με ανυσυχισε.... είδα ενα σκλθκι μαύρο μικρόσωμο της κολλητής μου και τέλος πάντων το σκλθκι αυτο αν πας να το πιάσεις να το σηκώσεις εχει την τάση να γριλιζει και ιςως σε δαγκώσει εγω τέλος πάντων είχα μια πετσέτα και ήθελα να την πιάσω το άτομα ούτως ώστε να μπορέσω να την σηκώσω για να μην με δαγκώσει και έτσι όπως της έκλεισα το στόμα πέθανε από ασφυξία ανατρίχιασα στο ονειρο μου και προσπαθούσα να την φέρω στην ζωή μέχρι που ξύπνησα παιδια ανατριχιασμενος..... (να σημειώσω εδω οτι με αυτή την φίλη μου στην πραγματικότητα δεν έχουμε μαλώσει αλλα έχουμε κόψει επαφές.... όποτε αν η ερμηνεία του ονείρου ήταν να μαλώσω μαζί της δεν παίζει Γιατί είδη δεν μιλάμε όποτε;;;;;;

Καλησπέρα σας. Ξημερώματα Παρασκευής είδα τον πρώην σύντροφο μου. Έχουμε χωρίσει εδώ και 5 μήνες. Είδα οτι έφθασα σε έναν ανοιχτό χώρο που ηταν περιμετρικά κλειστός με χαμηλό τοίχο, μπροστά μου είδα τον πρώην σύντροφο μου δίπλα του ειχε δύο σκυλιά που ξαπλωναν κάτω, λίγο πιο πέρα ήταν κάποιος άγνωστος. Δεξιά ο χώρος ήταν πιο ανοιχτός ήταν αρκετά μεγάλος στο τέλος υπήρχε μια καγκελόπορτα (απο όσο θυμάμαι ήταν ανοιχτή) ομως μέσα σε αυτό τον χώρο ξαπλωναν διάσπαρτα άλλα τρία σκυλιά. Ο πρώην μου δεν με κοίταξε κοιτούσε τα δύο σκυλιά που ηταν δίπλα του. Μέσα μου ήξερα ότι πήγα εκεί να τον συναντήσω γιατί θα πηγαίναμε κάπου μαζί από την καγκελόπορτα. Ήξερα οτι ήμασταν ζευγάρι. Κάποια στιγμή ενώ κοιτούσε τα δύο σκυλιά δίπλα του τα σκυλιά σηκώθηκαν κι ενώ εγώ ακόμα τον κοιτούσα απο μακριά άρχισε να τα διώχνει. Μέσα μου ήξερα ότι τα διώχνει για να μην μας ακολουθήσουν (γιατί εγω φοβάμαι τα σκυλιά που είναι αδέσποτα) ήξερα οτι το έκανε γι αυτό. Άρχισε να τα πετά δυνατά πέτρες, τα δύο σκυλιά αγριεψαν και ηταν επιθετικά. Ο ίδιος συνέχισε να πετά με μανία πέτρες στα δυο σκυλιά εκείνα αγριευαν και κάποια στιγμή άρχισαν να βγάζουν αφρούς απο το στόμα τους. Πίστευα ότι θα πεθάνουν. Τότε κοίταξα δεξιά ένα απο τα τρία αλλα σκυλιά σηκώθηκε και αγρίεψε. Είδα το πρόσωπο του να δείχνει τα δόντια του και να γρυλιζει όμως δεν πλησίασε. Πίσω μου ήταν ενα μαγαζί χτύπησα την πόρτα και άνοιξαν δύο άντρες. Ήθελα να ζητήσω βοήθεια αλλά και να μπω για να προστατευτώ. Οι άντρες άρχισαν να μου μιλάνε (χωρίς να έχω συγκρατήσει τι μου είπαν, πάντως ήταν κάτι που δεν είχε καμία σχέση με αυτό που γινόταν μπροστά μας). Ενώ ήμουν έξω από το μαγαζί γύρισα να δω τι συμβαίνει με τον πρώην μου, ήμουν τρομαγμένη. Ενώ τα σκυλιά έβγαζαν αφρούς ξαφνικά ξανά έγιναν επιθετικά και το ένα από τα δύο έπιασε τον σύντροφο μου από τη ζώνη και τον πέταξε ψηλά επάνω. Εγώ φώναξα δυνατά ζόμπι. Σημαίνει κάτι αυτό το όνειρο; Θα ήθελα πολύ να μου δώσετε κάποια απάντηση. Σας ευχαριστώ.

Χθες ειδα , οτι μπηκε στην αυλη του σπιτιου μου ενας σκυλος ασπρος. Ο σκυλος δεν είχε ματια, ουτε ακουγε. Καποιοι μου λεγαν διωξε τον , μην τον ταισεις. Εγω ομως του εδωσα κοκαλα , τον χαιδευα και ειπα θα τον κρατησω. Τι σημαίνει;

Εγώ είδα ότι είχα αγκαλιά ένα καφέ σκύλο (ο οποίος υπάρχει στην πραγματικότητα και παίζω καθημερινά μαζί του διότι είναι φίλου μου) και καθώς γαβγιζε έβγαζε αίμα από το στόμα του. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για μένα ή τον ιδιοκτήτη του σκύλου;

Δε ξέρω πάντως κάποτε έβλεπα συνέχεια όνειρα με σκυλιά και σε όλα να είναι επιθετικά να με απειλούν και να με κυνηγάνε με άγριες διαθέσεις αλλά το πιο τρομακτικο ήταν με ένα σκυλί που είχε εγκλωβισει στο σπίτι μου τη μάνα μου και εμένα και επειδή ήταν στην αυλή το σκυλί και περίμενε πως και πως να βγούμε για να μας κατασπαραξει και δε μπορούσαμε να φύγουμε.θυμάμαι ότι ήμασταν πολύ φοβισμένοι είχαμε κλειδώσει όλα τα παράθυρα πολύ καλά.Αλλα σε μια φάση βρήκαμε τον θάρρος βγήκαμε έξω πετάγεται το σκυλί στη μάνα μου τη δάγκωνει εγώ θελοντας να σώσω τη μάνα μου με ένα κουζινομαχαιρο όρμαω του χώνω τρεις μαχαιριές και στη τρίτη πέθανε επιτόπου λες και έπαθε ανακοπή και δε είχε καθόλου αίματα ούτε το σκυλί ούτε το μαχαίρι.Μετα σε μια φάση εγώ και η μάνα μου φύγαμε ανακουφισμενοι και μετά όταν γυρίσαμε είδαμε τρία περιπολικά και δύο αστυνομικοί μέσα στην αυλή μου να μαζεύουν το νεκρό σκυλί και στο δρόμο έξω να περιμένουν μπόλικοι ακόμα αστυνομικοί.Ενα πράγμα σαν τη ταινία kujo ήταν το όνειρο μου περίπου αν τη ξέρετε

Γεια σας!είδα ένα όνειρο ότι είχα πάει εγώ κ η μαμά μου σε μια παραλία κ είχε πολύ κόσμο,καθησαμε κ είχε έρθει ένα σκυλί μαύρο κ το χαιδεψα κ αυτό με εγλυφε κ σε κάποια στιγμη η μαμά μου αρχιζε να το κλωτσαει κ μετά αυτό έφυγε τρέχοντας αλλά γύρισε ξανά κ άρχιζε να με δαγκωνει στο πόδι κ το αίμα δν σταματουσε.... Μπορείτε να μ πείτε τι σημαίνει ?

ειδα οτι το τσιμπησε μια σφιγγα και πρηστηκε!!

Εγω είδα πως είχα πάει κάπου με την μάνα μου και τον αδελφό μου και γυρίσαμε σπίτι αργά και είδαμε πως το παράθυρο και το φως στο δωμάτιο μου ήταν ανοιχτα και καταλάβαμε ότι κάποιος είχε μπει στο σπίτι και φύγαμε για να πάμε στο σπίτι της γιαγιάς μου και όπως περάσαμε για να φύγουμε είδα τον κλέφτη στο δωμάτιο μου να καθετε στο κρεβάτι μου. Το επόμενο που θυμάμαι είναι πως στο αμάξι εγώ κρατούσα τον σκύλο μου αγγελία και μετά όταν σταματήσαμε σε ένα γραφείο για κάτι που ειθελα η μάνα μου ήταν παρά πολύ φοβισμένος και ήταν συνέχεια στην αγγελία μου.

Έχω γράψει δύο φορές αγγελία, ειθελα να γράψω αγκαλια (αυτόματη διορθωση)

Εγω παιδια βλεπω το σκυλο μου συχνα πυκνα τραυματισμενο σοβαρα με αιματα η οχι απο σφαορες η ακομα και απο δεν ξερω τι και τρεχω με το σκυλο μου στην αγκαλαια να ψαχνω γιατρους τους οποιους για διαφορους λογους ποτε δεν μπορω να τους φτασω. Το θεμα ειναι οτι ο σκυλος παντα ειναι ζωντανος ποτε δεν εχει πεθανει οτι κι αν εχει παθει στο ονειρο ακομα και αν δεν τον φτανω στους γιατρους.. συνηθως κοβεται το ονειρο. Αλλα ο σκυλος ζει και βλεπεις αιματα και θλιψη στα ματια του. Συνεχεια τετοια ονειρα. Τι μπορει να ειναι;;; δεν βγαζω ακρη

Είδα στον ύπνο μου πως ο σκύλος μου (ημίαιμο πίτμπουλ) έκλεψε το αυτοκίνητο μου (αγροτικο) γιατί δεν τον πήγαινα βόλτες. Ο σκύλος μου στο επόμενο πλάνο βρέθηκε στη Σικελία. Τι σημαίνει αυτό το όνειρο;;

Γεια σας είδα στο όνειρο μου ότι πήγα έξω στο μπαλκόνι να πάρω το σκυλί μου για να το πάω βόλτα και ήταν ξαπλωμένο Και τα μπροστινά του πόδια ήταν κομμένα ... Τι σημαίνει αυτό;

Είδα στο όνειρο μου ότι ειμουν σε ένα κεντρικό δρόμο με την γυναίκα μου και μου επιτέθηκε ένας σκύλος πιτμπουλ με δόντια στα βίδες και κοφτερά και μυτερά τρέξαμε με την γυναίκα μου να μπούμε σε μια είσοδο πολυκατοικίας και την ώρα που την έβαλα στην είσοδο την γυναίκα μου εσκυσε το πατζακι από το παντελόνι μπήκαμε και πήραμε τηλέφωνο την Αστυνομία για να μας σώσει...τι μπορεί να είναι Αυτό??

Καλημέρα, Είδα στον ύπνο μου ότι έκοψα το κεφάλι του σκύλου μου, για να του πλύνω μόνο το σώμα. Το κεφάλι ζούσε κανονικά, αλλά μέχρι να τελειώσω μια δουλειά που είχα, το σώμα άρχισε να κοκκαλωνει. Οπότε πήγα πήρα κλωστή και βελόνα να του το ξανακολλησω γιατί ανησύχησα μην πεθάνει. Γενικά ήμουν αγχωμένη. Μέχρι να γυρίσω, ο άντρας μου είχε κόλλησει το κεφάλι του σκύλου και όλα ήταν ήσυχα.

O skilos m exi pethani prin apo1 xronia gt arostise ke tn idio kero i giagia m... Imun poli demeni psixika mazi tu. Onireftika oti perpatisa kapou ke mia gineka fonaze to skili tis me to onoma tu dikou mou. Ksekinisa na fonazw ke egw ke molis to ida emiaze endelos me ton diko m ke evala ta klamata. To skili irthe pano m ke eklege ke afto. Tto esfigka sfixta... Ke otan irthe i gineka to pire. Ksanapiga to afkaliasa akomi nia fora ke evlepa tn gineka me tn skilo na me kitazun ke n fefgun.... Pedia ti simvolizi to oniro,??

Είδα ένα όνειρο στο οποίο είχα γνωρίσει την ιδιοκτήτριά ενός σκύλου και τον σκύλο της. Όπου ήταν πολύ ο όμορφος. Ο σκύλος ήταν πολύ μεγάλος και η ιδιοκτήτρια του αποφάσισε να του κόψει κρέας από τ σώμα του το οποίο το μοίραζε σ ανθρώπους και φώναξε κι εμένα την ίδια να πάρω ένα κομμάτι κρέας από τον σκύλο της. Το παράξενο ήταν πως ο σκύλος της παρέμεινε ζωντανός κι όταν τον πλησίασα τν είδα και στεναχωρηθηκα, έτσι του έδωσα ένα φιλί και τον ευχαρίστησα. Το όνειρο μου ήταν φρικιαστικο. Να σημειώσω ότι στην αρχή της γνωριμίας μου με τον σκύλο φοβόμουν να τον πλησιάσω επειδή ήταν μεγάλος μετά όμως τν αγάπησα. Και ξύπνησα μελαγχολική.

Καλημέρα, είδα ότι ήμουν με το αγόρι μου πιασμένοι χέρι με χέρι και περάσαμε από ένα στενό πέρασμα που είχε έναν επικίνδυνο σκύλο ο οποίος άρχισε να επιτίθεται στον φίλο μου κ να τον δαγκώνει στο πόδι ενώ εγώ τον τραβούσα και τελικά καταφέραμε να ξεφύγουμε μπαίνοντας σε ένα ασανσέρ που ανέβαινε σε άλλο επίπεδο... Καμία εξήγηση..; ευχαριστώ.

Είδα στο όνειρο μου έναν σκύλο με παραμορφωμένο πρόσωπο απλά να με παρακολουθεί χωρίς να γαβγίζει χωρίς να κάνει τπτ απολύτως... τι μπορεί να σημαίνει ;

Ειδα στον ύπνο μου εναν γνωστό μου να με βάζει να βάψω ενα παλιό εκκλησάκι, ηταν ξύλινο απο πεύκο που οι τοίχοι του ηταν σαν τον κορμό του πεύκου ζωντανό τόσο που οταν το τράβαγα με το χέρι μου έφευγε φλούδα και απο μεσα ηταν με του χυμούς του τόσο ζωντανό! Εκει που πήγα να ξεκινήσω να το βάψω άσπρο έρχεται ενα μαύρο σκυλάκι μάλλον ποιο πολυ κουτάβι ηταν και μου έγλειφε τα χέρια χωρίς να με αφησει να ξεκινήσω! Το όνειρο ηταν πολυ ζωντανό και με εχει θορυβήσει λίγο. Συνήθως δεν βλέπω η δεν τα θυμαμαι σπάνια μου συμβαίνει! Ξέρει κάποιος μα το εξηγήσει; Θα το εκτιμούσα πολυ Ευχαριστω!

Είδα ότι πήγα στο σπίτι της Μαρίας Ηλιάκη χαχαχα άνοιξε λίγο την πόρτα βγήκε ένας λευκός σκύλος μεσαίου μεγέθους έξω αμέσως κ σαν να μου ρουφηξε τον αφαλό κ μου κόπηκε λίγο η ανάσα αλλά αμέσως ηρεμήσε κ μετά έπαιζε κλπ

I mouna sto mpalkoni kai epeftan apo pano ap tin taratsa skoilia polla kai diafora megethei kai ratses mikra kai kirios megala. Esthanthika apili alla pidousan kato apo to mpalkoni mou maniasmena kinigontas kai gavgizontas kati stin gitonia mou meta tria mikra me plisiasan apilitika alla den epitethikan kai treksan me ta ypolipa...LLLOOOLLL!!! milame gia milounia 200+ adespota mantroskila mikra megala na prostatevoune to spiti mou peftontas apo psila kai apo pantou..meta ida tin agapimeni mou kathotan se stasi tou lotou se kapia xalasmata kai piga na tin miliso mou edose kati pou den thimame me ediokse dakrismeni kai tin afisa ena 2euro xoris logo kai etia kai efiga vathia stenaxorimenos...otan sto telos onoireftika dolofonous se stathmo trenon kai oti skotosa enan oi ypolipoi me kinigousan alla den me evriskan ksypnisa (( Ligo protou pari fotia to domatio apo atixima me paplomata kai tis vromosompes me tis lixnies )) !!! Ti fasi ? Kapia sovari erminia? Pantos oikonomika perno ena risko pou parodika mporei na mou dosei megalo kerdos alla kai na apotyxei ...melontika tha mou to apoferei etsi kai alios..Kai sta esthimatika prospathisa kai prospatho na epanorthoso :)

Ειδα να με κυνηγανε και να με δαγκώνουν δυο σκυλιά..ακομα και μεσα στο σπιτι μου. Το ενα ηταν μαύρο το αλλο νομιζω καφε.. Ηταν μεγαλοσωμα σκυλιά.

Γειά σας είδα όνειρο ότι εγώ προσπαθούσα να πάρω από τον σκύλο μου τα 2 κουταβάκια του ενώ στην πραγματικότητα είναι αρσενικό κ πολύ μικρό ακόμη κ ότι λέει μου ορμηξε να με δαγκώσει κ ότι είχε βάλει στο στόμα του το μισό μου χέρι αλλά δεν πονούσα κ απλός είχε το χέρι μου στο στόμα του κ εγώ παρόλα αυτά επέμεναν να πάρω τα κουταβάκια

Παρόμοια άρθρα στον Ονειροκρίτη

Ο ονειροκριτης και οι πιο πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

καλόγερος, καλόγρια, ονειροκρίτης
Ειδες όνειρο με καλόγερο ή καλόγρια; Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο αυτό. Σε γενικές γραμμές, ο καλόγερος ή η καλόγρια στο όνειρο δεν θεωρείται καλό σημάδι. Συνήθως η ερμηνεία...
κόκκινο  ονειροκρίτης
Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το κόκκινο χρώμα στα όνειρα μας. Γενικά, αν ονειρευτείς ένα αντικείμενο με κόκκινο χρώμα, τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι θα έρθει κάτι γρήγορα, ξαφνικά...
φανάρι, ονειροκριτης,
Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα φανάρι; Αν δεις αναμμένο φανάρι, σημαίνει οικογενειακό καβγά αλλά και επαγγελματική επιτυχία. Αν ονειρευτείς σβηστό φανάρι, προμηνύει...
τριαντάφυλλο, ονειροκρίτης, τριανταφυλλιά, ροζ τριαντάφυλλο, κόκκινο τριαντάφυλλο, μαραμένο τριαντάφυλλο
Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το τριαντάφυλλο στο όνειρο; Γενικά αν δεις τριαντάφυλλο στον ύπνο σου θεωρείται και είναι πολύ καλό σημάδι. Ετσι, αν...
Ζήλια  ονειροκρίτης
Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια. Αν ονειρευτείς ότι σε ζηλεύουν, τότε θα συμβεί το αντίθετο από αυτό που θα περίμενες, δηλαδή θα έχεις μια σημαντική ερωτική επιτυχία. Αν...
ύφασμα ονειροκριτης
Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πουλάς ύφασμα, είναι προμήνυμα ότι θα έχεις επιτυχίες. Επίσης, αν ονειρευτείς ότι κόβεις ύφασμα με ψαλίδι τότε  θα απαλλαγείς σύντομα από κάτι...
Πρώην (σχέση, σύζυγος, αρραβωνιαστικός/ιά)
Είδες τον πρώην ή την πρώην σου σε όνειρο; Διάβασε πως εξηγεί ονειροκρίτης το όνειρο αυτό. Γενικά, αν δεις στο όνειρό σου τον ή την πρώην σου να είναι ζωντανο, σημαίνει ότι τον σκέφτεσαι. ...
ξυριστική μηχανή, ονειροκριτης
Ειδες μια ξυριστική μηχανή στο όνειρό σου; Δες τι μπορεί να σημαίνει. Κατά τον ονειροκρίτη, η ξυριστική μηχανή που θα δεις στο όνειρό σου προμηνύει γενικά στενοχώριες και ιδιαίτερα στην ερωτική...