σκατά

Ονειροκρίτης σκατά - Διαβάστε όλες τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα που έχουν σχέση με την έννοια σκατά.
Αν δεν βρίσκετε την έννοια που σας ενδιαφέρει, στείλτε μας μήνυμα και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε.

Τουαλέτα

ονειροκρίτης τουαλέτα

Αν δεις στο όνειρό σου μια καθαρή τουαλέτα (αποχωρητήριο), σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, σημαίνει ότι θα έχεις καλά νέα.

Αν ονειρευτείς ότι έχεις μπει μέσα στην τουαλέτα ή την χρησιμοποιείς για τη σωματική σου ανάγκη, να περιμένεις μεγάλες επιτυχίες. Για τις νέες γυναίκες η τουαλέτα είναι γενικά καλό όνειρο. Ειναι προμήνυμα για ευτυχία.

προαύλιο με σκατα

ΛΟΙΠΌΝ ΕΊΔΑ ΌΤΙ ΉΜΟΥΝ ΣΕ ΈΝΑ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΆΔΑ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΈΝΑΝ ΑΓΏΝΑ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΓΎΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΑ ΠΑΝΤΟΎ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΎΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠαΤαω..Επίσης έκανε κακά και ένα μωράκι και εκλαιγε

Περίεργο όνειρο...

Είδα στο όνειρο μου ότι άνοιξα την πόρτα της τουαλέτας και βρήκα τον άντρα μου που μόλις είχε βιάση την κόρη μας και κάταγε σκατά στα χεριά του … Γενικώς δε δίνω σημασία, αλλά αυτό το όνειρο με προβλημάτισε

γυμνος-σκατα

Ταξιδευα με αυτοκινητο και ξαφνικα βλεπω οτι ειμαι στο πισω καθισμα του αυτοκινητου γυμνη και κανω την αναγκη μου τα παιρνω χωρις να λερωθω γιατι φορουσα γαντι κατι λεω σ αυτην που ηταν μαζι μου και ανοιγω ενα ντουλαπι και τα βαζω μεσα,! Δεν μπορω να το καταλαβω! Με βοηθατε?καλο η κακο ειναι?