Μιλαγε η νεκρη κουμπαρα μου

Καλησπερα μια γνωστη μας ειδε την κουμπαρα μου που εχει φυγει απο την ζωη και τις ειπε να πει στην κορη της να πει στον κουμπαρο μου οτι αυτο που ετοιμαζεται να κανει να μην το κανει διοτι η κοπελα που ειναι μαζι του σε ενα χρονο θα πεθανει ...απο εκεινη την ωρα εγω εχω τρομαξει πολυ διοτι ο κουμπαρος μου εχει μια σχεση με μια κοπελα και ετοιμαζεται για γαμο σας παρακαλω πολυ μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει αυτο διοτι ανησυχω παρα πολυ και για την κοπελα και για τον κουμπαρο μου Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Νεκταρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το κουδούνι είναι ηχητικό σήμα επίσκεψης ή εισόδου αλλά ταυτόχρονα και σήμα για το τέλος ή την αρχή μιας κατάστασης. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κουδούνια.

Τα όνειρα με βάρκες είναι γενικά καλά όνειρα εκτός αν δείτε στο όνειρο σας ότι είχατε προβλήματα ή ότι χάσατε σε κάποιο αγώνα.

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Γενικά, τα αηδόνια στα όνειρα μας είναι πολύ καλύ οιωνοί, αφού και στην πραγματικότητα αυτό το θεσπέσιο πουλί συμβολίζει τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία, είτε το ακούει κανείς είτε το βλέπει στο σπίτι του.