Τεράστια κύματα, Θάλασσα,

Πηγαίναμε βόλτα με την κόρη μου στην θάλασσα, όταν φτάσαμε εκεί η θάλασσα ήταν πολύ φουρτουνιασμένη , με τεράστια κύματα, που έβγαιναν και είχαν καλύψει όλη την ακτή, ( η ακτή ήταν μεγάλη μέχρι να φτάσεις στην θάλασσα) εμείς ήμασταν πάνω στον δρόμο που ήταν πολύ πιο ψηλά από την παραλία, έπρεπε να κατέβεις για να πας εκεί. Τα κύματα έφταναν σιγά σιγά προς εμάς , η παραλία είχε εξαφανιστεί και πάνω που πάω να πω στην κόρη μου πάμε να φύγουμε θα μας παρασύρουν τα κύματα, την αρπάζουν τα κύματα και την βλέπω μέσα στα κύματα να παλεύει και να φωνάζει, τα κύματα τώρα ήταν μακριά και δεν μπορούσα να πάω να την βοηθήσω, έκλαιγα και φώναζα βοήθεια αλλά δεν υπήρχε κανένας εκεί να μας βοηθήσει. Μετά ξύπνησα απότομα, είχα δάκρυα στα μάτια μου και δεν μπορούσα να συνέλθω γιατί νόμιζα ότι τα έζησα κανονικά όλα αυτά!!!!!! Υ.Γ. δεν την είδα πνιγμένη την κόρη μου, την είδα μέχρι εκεί που φώναζε βοήθεια.
ΣΟΦΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι μηχανές είναι δημιουργίες της ανθρώπινης νόησης που έχουν σκοπό να διευκολύνουν τις δουλειές μας αλλά και να μας ταξιδεύουν ή να μας ξεκουράζουν. Τι σημαίνει όταν δεις στο όνειρό σου κάποιου είδους μηχανές ή μηχανήματα;

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα παιδιά...

Ο χορός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους διασκέδασης του ανθρώπου αλλά και ένας τρόπος να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Οταν δείτε χορό στο όνειρό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι συνήθως ένας καλό όνειρο, με ορισμένες εξαιρέσεις.