Πεθαμένη γιαγιά με μωρό

Ειδα στο όνειρο μου την γιαγιά μου που έχει πεθάνει εδώ και δυο μήνες να είναι στο σπίτι της θείας μου από την πλευρά του πατέρα μου να κάθετε στο καναπέ με ένα μωρό στην αγκαλιά της στεκομουν στην πόρτα την κοίταξα γύρισε με είδε και εκείνη κάτι μου είπε έβαλα τα κλάματα την μάλωσαν οι θείοι μου και εγώ έφυγα τρέχοντας μετά συνειδητοποίησα οτι δεν ήταν η γιαγιά απλά ήταν ο θείος μου που της μοιάζει τι μπορεί να συμβολίζει αυτό το όνειρο;
Θεοδωρα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.

Σε γενικές γραμμές, το όνειρο με δάγκωμα ή δαγκωματιές είναι κακό όνειρο, ένδειξη κακίας και φθόνου.

Τα κύματα είναι φυσικό χαρακτηριστικό της θάλασσας όταν έχει έστω και λίγο αεράκι. Λίγο κυματάκι είναι και όμορφο, αλλά τα μεγάλα κύματα είναι κακοκαιρία και κίνδυνος για όσους βρίσκονται στο διάβα τους. Τι σημαίνουν όμως τα κύματα στα όνειρα;